Testa vitaminer!

Ibland kan det behövas en extra kick i din livsstilsförändring. Du har koll på allt och har hittat en hyfsad balans….. men du saknar kanske den sista energin och knuffen till att verkligen lyckas ta dig ut ur ekorrhjulet. Testa de vitaminer som jag dricker vettja! De hjälpte mig att få den där extra knuffen i rätt rikting. Energin till att orka ta itu med alla delar som är bra att ha en en stabil grund och att jag vågade hoppa ut ur ekorrhjulet.

Testa mina vitaminer i 10 dagar! Detta erbjudande är perfekt till dig som inte riktigt bestämt dig för att testa helhjärtat. Här har du möjlighet att få känna de goda och naturliga smakerna och få in rutinen redan nu. Eller så väljer du att beställa här

Du får en morgondrink och en kvällsdrink samt lite extra av ett B-vitaminkomplex. De här drinkarna är av högsta kvalitet, nästan som en målfokuserad, högtekonlogisk sallad i flytande form.

Hur gör man då med produkterna? Superenkelt! Du blandar en färdig påse med 1,4 kg frystorkad frukt och grönt i ett glas med vatten tillsammans med ett B-vitaminkomplex. Morgondrinken är rik på probiotika, antioxidanter, gurkmeja. Mycket bra för magen!! Den ger energi som räcker hela dagen.

Du tar även en mineraldrink på kvällen. Mineralerna och D-vitaminerna får kroppen att återhämta sig under sömnen, superbra ifall du har pirr i benen. Basar din försurade kropp!

Jag har valt just dessa vitaminer för det har en otroligt hög upptagningsförmåga. Många andra produkter tar kroppen upp ca 25 % av näringen och med dessa är upptagningen ca 95 %. Så varför inte ta det bästa?

Du får testa dessa fantastiska drinkar i 10 dagar för endast 300 kr du får även konsultation och rådgivning av mig och jag hjälper dig med dina specifika behov. Vill du testa?

Så här går du tillväga att beställa: Fyll i namn och mejladress så återkopplar jag till dig