Förbättra din livskvalitet, bli en fristående återförsäljare och kom igång med din business

Bli en fristående återförsäljare

Jag söker fler fristående återförsäljare till högkvalitativa vitaminer och hudvård. Är du kvinna mitt i livet som saknar energi men drömmer om en förändring och tjäna lite extra pengar på att rekommendera vitaminer till familj och vänner. Vill DU hjälpa dig själv och andra människor till en bättre hälsa? I så fall tycker jag att du ska ansöka!

Du väljer själv hur du vill sprida detta. Gillar du att använda sociala medier eller via mun-till-mun. Hitta det sätt som passar just dig! 

Företaget bakom våra produkter är ett tyskt företag som grundades 1993. Företaget har över 70 patent på olika produkter, de är tillverkade under högsta säkerhet och företaget genomför noggranna kontroller. De tillverkas på samma standard som Läkemedel.

Vitaminerna mycket effektiva. Jag ser fina resultat på mig själv (Jag har använt produkterna i 7 år) Ser även positiva effekter på min familj och mina klienter. Rätt förutsättningar och bra näring med hög biotillgänglighet gör underverk i kroppen.

(Friskrivning: Vitaminerna botar inga sjukdomar och inga resultat kan garanteras! Detta är bara ”koncentrerad mat”, näring som våra kroppar behöver. Det är tillräckligt med näring som låter din kropp göra sitt eget jobb – allt tack vare de rena ingredienserna samt det patenterade näringstransportkonceptet så kan kroppen tillgodogöra sig näringen ur dessa produkter väldigt snabbt och effektivt)

Dessa vitaminer passar verkligen alla, ung som gammal, elitidrottare som nybliven mamma, stressad affärskvinna som avslappnad yogi. Så alla är potentiella kunder för dig!

Jag kommer båda att hjälpa dig med allt du behöver och se till att du kommer igång! Du kommer att bli en del av ett härligt team.

Vad får du som fristående återförsäljare?

  • 20-30% rabatt på dina produkter
  • En webbshop för dina kunder att beställa från.
  • Ersättning för varje såld produkt utbetalt den 16:e månaden efter.
  • En mentorer som hjälper dig vid behov.
  • Facebook-grupp för dina kunder (chans till merförsäljning)
  • Inga minimum antal försäljningar – du gör detta som du själv vill
  • Inga tak på hur mycket du kan tjäna
  • och mycket mer…

För att komma igång redan idag registrera dig direkt!


Så här kommer du igång med din business

Först och främst – Du använder produkterna Du rekommenderar. Det går inte att rekommendera något man inte tycker om! Så du börjar med att beställa hem produkter.

Du kommer igång som fristående återförsäljare via denna länk! Jag återkopplar jag till dig när jag ser din registrering och hjälper dig igång.

Har du läst så här långt så är detta förmodligen perfekt för dig! För att komma igång redan idag registrera dig direkt!

Det ska blir så roligt att få äran att hjälpa dig till en bättre livskvalitet.
Kram Yvonne

Låt oss skapa något tillsammans!