Hälsa

Vad behöver du för att må bra?

Vi har alla olika behov och jag är lite nyfiken på hur de ser ut för dig? Vad behöver du för att må bra?

Jag tror ändå att behoven för oss alla är hyfsat lika. Det vi har gemensamt är att vi vill slippa krämpor. Krämpor som många av oss har och som vi tror att ”det är så livet är” men vet du- det behöver faktiskt inte vara så!

Nu ska jag berätta hur dessa vanliga krämpor visade sig för mig. Jag hade en inre stress, magkatarr och ångest. Hade ofta huvudvärk och diffus värk i axlar och händer. Jag sov bra men vaknade aldrig utvilad. Jag var även fast i det klassiska ekorrhjulet som snurrade och jag hade inte orken att stanna det. Men jag ansåg att det var normalt och jag mådde bra. Men så här i efterhand så skulle du bara veta hur skönt det var att få energin till att stanna hjulet. Att hitta något som hjälpte mig att orka dra i nödbromsen. Så mycket värt!

Här listar jag några av våra ”vanligaste” krämpor som vi tror är helt normala….

 • Problem med matsmältningen
 • Försämrat immunförsvar
 • Diffus värk och smärta
 • Eksem och allergier
 • Dålig sömn, ej utvilad på morgonen
 • Sug efter t ex socker eller kaffe
 • Uteblivna träningsresultat
 • Infertilitet
 • Irritation/ Humörsvängningar
 • Likgiltighet
 • Nedstämdhet/ Depression/ Ångest
 • Ofokuserad/ Dålig koncentration
 • Omotiverad/ Ingen initiativförmåga
 • Fastnar i negativa tankemönster

Jag är ett levande bevis på att det går att höja sin livskvalitet genom att få bukt på dessa problem! För mig handlade det om att komma i balans och jag tog hjälp av extra vitaminer. Det är kanske inte hela lösningen men det funkade som ett raketbränsle för mig, du vet den där knuffen i baken att komma igång med att skapa ett bättre välmående och förebygga ohälsa. Svårt att förklara du måste testa själv för att uppleva effekterna.

Så vilka krämpor önskar du att du får hjälp med?

Vill du känna dig pigg och energifylld?

Vill du uppleva känslan av att vakna utvilad?

Vill du känna dig mentalt stark och ha en känsla av ett inre lugn?

Det första jag upplevde var att energin kom tillbaka, jag upplevde en känsla av ett inre lugn och en mental styrka som jag aldrig kännt tidigare. Jag fick äntligen känna mig pigg och energifylld samt att vakna utvilad och sova bra. Stress påverkar mig inte negativt längre. Nu när jag är i balans så är magkatarren helt borta, huvudvärken och migränen gör sig sällan påmind och värken i axlarna och händerna känner jag aldrig av längre. Trots att jag arbetat som frisör i 25 år. Det bästa är ju att jag numera vaknar utvilad. Det är så mycket värt eftersom min kropp får den återhämning som jag behöver för att må bra.

Vi alla vet att våra kroppar behöver vitaminer och mineraler för fungera. Men vad gör du för att få i dig dem?

Lyssna på mitt korta webinar så förklarar jag mer om hur enkelt det kan vara

Eller läs mer om min hälsoresa

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s