Hälsa

Du är stark

Stark är ett kraftfullt ord, men vad betyder ordet egentligen för dig?

Jag har under den senaste tiden fått höra ordet stark ett flertal gånger. Du är så stark Yvonne…tur du är en stark person. Jag har inte riktigt fattat kraften och innebörden i ordet förrän nu….

Det senast året har varit intensivt på många olika sätt. En period med mycket inre stress, oro, sorg och många beslut som ska fattas. Nu i efterhand så har jag fortfarande svårt att förstå att jag fortfarande håller mig ovanför vattenytan och att jag ändå mår så bra som jag gör.

Du vet säkert innerst inne hur stress påverkar din hälsa och ditt välmående. Det är ju så många bitar som behöver vara i balans för att du ska må bra. Och det är nu min pollett börja falla på plats…att jag fattat innebörden av ordet stark…

De senaste 7 åren har jag jobbat väldigt mycket med att skapa en balans i min vardag. En bra balans mellan rörelse, återhämtning, kost och rätt slags näring. Jag har hittat min väg och mina verktyg och det är därför jag utstrålar det jag är: STARK

Att hitta de rätta verktygen för att ta hand om mig själv är ju fantastiskt. Att veta vad jag mår bra av. Jag ser till att jag verkligen får min återhämtning, att jag rör på mig, att jag äter bra och att jag fyller på med extra näring. Det är en kombination av allt detta som gör att jag orkar livet, att jag orkar vara glad och energifylld trots allt som snurrar runt omkring.

Så enkelt sammanfattat så betyder ordet STARK för mig BALANS. Vad betyder det för dig?

Här kan du läsa mer om min hälsoresa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s