Hälsa

Lika skeptisk som jag

Idag tänkte jag berätta lite om min man💕 Han har godkänt att jag skriver om honom.

Min man har precis som jag ätit extra vitaminer och mineraler i snart 7 år.
Han var också sjukt skeptisk till en början och upplevde egentligen ingen effekt. Så klart! Det är ju inget mirakelmedel, utan bara vitaminer och mineraler som stöttar kroppen och bygger upp våra kroppar så vi orkar komma igång med saker och ting, du vet den där sparken i baken som vi så ofta behöver.


Han säger själv att han inte upplever speciellt stora effekter. Han vet inte heller vad det är han får i alla gånger🙈 Jag ser såååå stora skillnader och förändringar på hans mående och i sin livsstil🙌🏻

Till dig som inte känner honom kan jag börja med att berätta att han har aldrig tränat i hela sitt liv. Kroppen har inte riktigt gillat det….Men efter en tid med extra näring så svarar kroppen bra på rörelse helt plötsligt. Numera är han aktiv hela tiden, han springer och cyklar långa sträckor nästan varje dag från att aldrig tränat….
Kroppen visar tydligt vad han mår bra och mindre bra av. Han har minskat minst 10 kg, stärkt sitt immunförsvar och kommit i balans och kroppen har bekräftat vissa allergier som belastat honom utan att han vetat om det. Han har sån energi, är morgonpigg, har skapat ett intresse för bla bra mat, rörelse och aktiviteter som vi mår ännu bättre av.


Jag och min man är ett bra team och vi har uppgraderat oss båda till bättre versioner av oss själva och extra kul är det att vi gjort denna resa tillsammans 😘

Det som som både han och jag fyller på extra av är bla b-vitaminer, magnesium, aminosyror, kollagen, omega3, q10 och lutein m.m

I min webbshop kan du läsa mer om vilka vitaminer och mineraler som jag tycker är goda och dryga. Tveka inte att höra av dig ifall du undrar över något

En fråga som ofta dyker upp är: Behöver jag verkligen ta extra vitaminer och mineraler, jag äter ju bra? Här kan du få svaret på frågan

Svårt att berätta om alla hälsovinster vi båda fått….det enklaste är att testa själv för att uppleva resultatet.

Kom ihåg att ibland tar det tid och du själv kanske inte upplever förändringar men andra ser dem. Tanken är inte att du ska bli en helt ny person utan endast utveckla och ta hand och den person som finns inom dig💕

Kram 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s