Hälsa

Drömmer du också om att starta en egen webbshop?

Jag har under en tid funderat på att starta en egen webshop. Hur svårt kan det vara liksom?!

Hur svårt kan det vara liksom?

Jag har kollat upp en hel del och pratat med andra som skapat butiker på nätet. En del säger att det är enkelt men många säger att det är ett hårt och slitit jobb som inte ger en stabil och hållbar framtid och genererar inte så mycket inkomst och framförallt inte inte snabba cash som en del utlovar. Det är så många frågor som poppar upp och mycket man ska vrida och vända på….Vart börjar jag? Affärsidé? Vem är min målgrupp? Hur funkar det praktiskt med betalning, leveranser, lagerhållning? Måste jag låna pengar för ett starta? Vilka är riskerna? osv….. Många tankar som snurrar…. så vad drömmer du om?

-Drömmer du om att starta en egen webbshop och kanske bli egenföretagare? -Drömmer du om att hitta en hobbyverksamhet som fristående distributör
-Drömmer du om att du förebygga ohälsa och inspirera till god hälsa?
-Drömmer du om att ta kommandot över ditt liv och ta steget mot ett friare liv och nå förmögenhet på alla tänkbara sätt?

För lite mer än sex år sedan kom jag i kontakt med företag som är ett av världens största direkthandelsföretag, Företaget finns representerat i mer än 40 olika länder. I Sverige har företaget funnits i 20 år. Detta företag har hjälpt mig att skapa en hobbyverksamhet och webbshop med en stabil och hållbar framtid. Det som är så otroligt bra med företaget som jag arbetar med är att jag inte behöver komma på en affärsidé eller produkter själv! Det är någon som har gjort det åt mig ❤ Det funkar så sjukt bra!

Var börjar du? Det absolut första steget du börjar med är att ta ett beslut att prioritera dig själv och vara redo för att hjälpa andra till en bättre livsstil.

Affärsidé? Hur kommer du då på en superb affärsidé till din webbshop? Det är ju det som är så bra, de har redan klurat ut den till dig. Det är ett färdigt koncept. Affärsideén är att hjälpa dig själv och andra till ett bättre välmående genom att rekomendera premiumprodukter som vitaminer och mineraler.

Vem är din målgrupp? Alla är din målgrupp gammal som ung. De flesta behöver fylla på med extra vitaminer och mineraler trots en bra kost. Här kan du läsa varför

Hur funkar det praktiskt med betalning, leveranser, lagerhållning? Nu kommer det fina i kråksången… DU BEHÖVER INTE KÖPA IN ETT EGET LAGER?! Men wow hur bra är inte det! Alla produkter skickas från vårt svenska huvudkontor i Ängelholm. De sköter även all fakturering, betalning och leverans. Bara det är ju värt!

Måste du låna pengar för ett starta? Nej! Det är en låg startavgift på det hela. Investeringen är endast 220 kr, då får du ett ”portabelt minikontor”, 1 demoprodukt, och en färdig webbshop. Sedan till en början investerar du 30 kr/ dag för dina egna produkter. När du sedan får egna nya kunder får du möjlighet att dricka dina vitaminer och mineraler helt gratis.

Finns det några risker? Nej, eftersom du inte behöver spendera pengar på lager, webbshop, leverans eller kassasystem så finns där inga risker. Risken är ju att du blir piggare, sover bättre och får ett bättre välmående tack vare proukterna 😉

Du kanske känner att den skeptiska sidan hos dig kommer fram nu. Kan detta verkligen fungera? Är det ett pyramidspel? Vitaminer och mineraler- kan det verkligen vara ngt? Så vi börjar direkt att räta ut frågetecknet om det är ett pyramidspel? Svaret är NEJ! Du har väl koll på att det är olagligt. det är inte olagligt, bedrägligt eller oetiskt. Det är fullt lagligt och om man i Sverige är medlem i directselling sweden så är marknadsplanen, produkterna och allt fullt godkänt i Sverige. Företagets marknadsplan är också godkänd i domstol som rättvis. De har ett dynamiskt och rättvist bonussystem med stora ekonomiska fördelar och möjligheter. Just nu har produkterna över 70 världspatent. Det finns Inget annat företag som har något liknande! Det är ett familjeföretag som har mer än 28 år av dokumenterad säkerhet. Har även fått av oberoende institut den bästa finansiella värdering och de står för högsta kvalitet, säkerhet och renhet

Jag ser inte detta som en syssla eller jobb utan jag älskar att hjälp andra till att må bra. Känslan jag får när det plingar i telefonen när en ny kund registrerat sitt köp i min butik eller när en nöjd kund återkopplar och tackar för att jag introducerat detta till dem är oslagbar. Jag ser dagligen vad extra näring kan göra för ens välmående och hälsa. Men det är inte det som jag ska skriva om idag, det kan du istället läsa mer om här

Mitt portabla minikontor

Jag sammanfattar fler fördelar med att jobba på detta sätt:

  • Du som självständig och fristående distributör så får massor av utbildning om produkterna, företaget samt personlig utveckling
  • Med varje produkt som du köper eller säljer så ger företaget en ”Hour of Life” till barn och bättre chanser under deras uppväxt
  • Du får utbildningar i form av produkt, distributör och ledarskapsutbildningar. I Sverige och Tyskland. Även många utbildningar via nätet.
  • Du erbjuds att åka på drömresor över hela världen genom företagets reseprogram. (Jag fick uppleva min första Europa resa till Kroatien i september-21, åker igen till Kroatien 2022)
  • Företaget erbjuder dig att leasa din drömbil.
  • Du får möjlighet att ta del av ett unikt pensionsprogram.
  • Långsiktig, hållbar och trygg framtid.

Du kan alltså starta en egen webbshop och kanske till och med bli egenföretagare utan risker och stora investeringar allt tack vare ett beprövat koncept som verkligen fungerar. Jag vet att detta fungerar eftersom jag själv upplevt framgång och välmående, Känns det lockande då är detta något för dig!

Vill du komma igång redan nu? Ta första steget Registrera dig som affärspartner (självständig återförsäljare) och sälj våra premiumprodukter.

Lycka till! Hör av dig ifall det dyker upp fler frågor. Vi hörs / Yvonne

Du kan även läsa lite mer om denna briljanta affärsié i ett av mina äldre blogg-inlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s