Hälsa

Tankens magiska krafter

Så sjukt häftigt att våra tankar kan styra och kontrollera oss mer än vad vi anar.

De senaste månaderna har jag börjat min morgon med en ny rutin. Jag mediterar ca 5 minuter varje dag. Kommer inte ihåg om jag tidigare berättat om min långa resa med att försöka hitta fokus att orka meditera…. Det du kanske vet om mig är att jag älskar att utmana mig själv, att gå utanför min komfortzon ibland. Du vet känslan när det killas lite extra i magen och efteråt så känns det så bra. Ungefär så var det när jag fick meditations-utmaningen, fast utan fjärilar i magen. Det var ren och skär plåga….. Utmaningen gick ut på att meditera 15 min varje dag (i efterhand så är det väldigt lång tid att börja med;) Jag fick inte lyssna på mobilen, inte läsa utan bara sitta rakt upp och ner. Under 14 dagar skulle jag göra det. Okej sa jag, det här blir plättlätt. Dag 4 fick jag panik och fick avbryta utmaningen eftersom jag inte klarade det. Det var för svårt att hitta fokus. Kanske ett tecken på att jag verkligen behövde hitta mitt inre lugn.

Sedan jag började tillsätta extra vitaminer och mineraler så jag tror och för sig att jag kanske är mer i balans, men jag tror ändå att det inre behövde extra lugn och ro. Men jag hade ändå svårt att bara sitta stilla och känna lugnet.

Att komma igång med att meditera och styra våra tankar kan vara svårt till en början, det gäller att testa olika slags meditationer för att hitta vad som känns rätt och bra för en själv. Man ska ju även trivas med rösten på den som ger den guidade medtiationen. Nu har jag äntligen hittat det som passar mig och nu är jag verkligen inne i ett flow. Jag älskar det!

Min morgon startar på samma sätt, först en morgondrink fullproppad med vitaminer sedan en kort stund med meditation, ca 5 minuter räcker. Jag har faktiskt fått uppleva vad tankens kraft kan göra. Tänk dig att sprida energi bara genom tänka på en annan person samtidigt som du själv ger dig kraft och energi genom att styra dina egna tankar.

Jag vill dela en övning till dig så att du själv får möjligheten att uppleva hur mycket du kan styra dig själv endast med hjälp av tankens kraft. Säger inget mer utan du måste uppleva det själv för att förstå ❤

Kommentera gärna dina upplevelser med denna övning

Lycka till! / Yvonne

2 reaktioner till “Tankens magiska krafter”

  1. Jag tror att jag märkte en skillnad på vänster arm när jag visualiserade. Helt säkert kom jag längre med armarna på båda sidorna. Jätteintressant vad bara tankens kraft kan göra! Tack snälla för att du delade videon! /Ingela

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s