Hälsa

Förr & nu

På bilden så ser du en väldigt trött person. En person som var fast i ekorrhjulet och inte orkade ta sig ur det. Viljan fanns där men energin till att bromsa upp det och hoppa av hjulet fanns inte….

Varje morgon när jag vaknar blir jag påmind att rätt slags kost och näring på rätt sätt verkligen kan påverkar oss på så många plan. Jag känner stor tacksamhet varje dag. Ibland svämmar tacksamheten över och jag brister ut i tårar😭 Tror inte att alla förstår vilken personlig resa de senaste 6 åren har varit. 🙌🏻
Personen på bilden VAR en försiktig och väldigt introvert person. Inte så nyfiken på att testa nya saker, rullade runt i ekorrhjulet med en önskan om förändring men orkade inte ta itu men en livsstilsförändring. Mina ögon utstrålade inte den inre glädje och energi som jag känner och upplever nu. Jag var nöjd med livet och tillvaron och accepterade krämpor som värk, huvudvärk, magkatarr, stress, svajigt blodsocker, ojämn i humöret, dåligt tålamod, älskade att sova, beroende av socker och kaffe, ångest, förkylningar m.m listan går att göra oändlig. Allt detta upplevde jag som okej eftersom så är livet…men varför bara vara nöjd när man kan må så mycket bättre undrar jag?

I december 2015 tog jag min första ”morgondrink” 🍹 och det var då min ”resa” startade. Tänk vad häftigt att extra näring kan så mycket bra för hälsan, psyket och livskvalitén.

6 år senare är jag fortfarande en introvert person men nu älskar jag utmaningar! Jag är ofta utanför min komfortzon och nosar. Tack vare extra vitaminer och mineraler hittade jag en ny energi och kraft att stanna det rullande ekorrhjulet och göra flera förändringar som hjälpt mig med en förbättrad livskvalité för mig och min familj. Jag springer nu vid sidan av ekorrhjulet istället. Jag hittar nya vägar hela tiden. Jag ser fram emot att göra spännande och roliga saker tillsammans med familjen, jag utmanar mig själv med live-sändningar, zoom-föreläsningar, håller yoga-klasser, jag nätverkar och knyter dagligen nya kontakter. Så otroligt roligt. Vad skulle det betyda för dig att hitta energin till att hoppa ut ur ekorrhjulet? Vad skulle du göra då?

Jag har fått energi och motivation till att göra förändringar. Har upptäckt vad som ger mig energi och vad mår JAG bra av.

När jag började med att tillföra mer näring till kroppen så upplevde jag en känsla av ett inre lugn och en mental styrka som jag aldrig upplevt tidigare. Så skönt att få känna den känslan. Magen mår så bra, huvudvärken gör sig sällan påmind och värken i axlarna och händerna känner jag aldrig av längre. Självklart drabbas jag också av förkylningar och stress, men nu så påverkar det inte mig negativ längre. Jag har en snabbare återhämtning och ett starkare immunförsvar. Vi är ju trots allt vanliga människor. Kosttillskott botar ju inga sjukdomar eller krämpor. Det är min kropp som gjort jobbet när jag gett den tillräckligt med byggstenar.

Under dessa sex år har jag lärt mig så otroligt många saker om mig själv och om andra. Jag startar alltid dagen med ett positivt mindset i alla lägen. Att skapa min egen väg genom att dagligen utmana mig själv. 𝑁𝑢 𝑠𝑎̈𝑔𝑒𝑟 𝑗𝑎𝑔 𝐽𝐴 𝑡𝑖𝑙𝑙 𝑙𝑖𝑣𝑒𝑡! Men säger även nej till saker för det är ju så att du måste göra bra saker för dig själv innan du kan hjälpa andra. Undra just vem jag kan hjälpa idag?

🌟Piggare
🌟Gladare
🌟Modigare
🌟Friskare

Vad skulle det betyda för dig om du fick lite mer kraft och energi att göra en förändring?

Testa själv och upplev effekter och resultat

4 reaktioner till “Förr & nu”

  1. Pingback: Du är stark
  2. Pingback: Lakritskulor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s