Hälsa

Varför göra det så svårt

…när du kan göra det enkelt!

Tillhör du en av de som tar multivitamintabletter bara för att dom hört att det är bra med kosttillskott men du märker aldrig någon skillnad på före och efter. Anledningen varför vi tar ett kosttillskott är ju att få resultat och må bättre! Du kanske har testat alla möjliga varianter på vitaminer och mineraler. En näve med diverse piller som ska gå ner genom ditt matsmältningssystem. Har du egentligen koll på rätt dosering? Vitaminer och mineralers förhållande till varandra, hjälper de varandra eller motverkar de varandra? Vet du när du helst ska ta mineralerna för bästa upptag? Visste du tex att mineraler inte ska tas samtidigt som fibrer? Skulle du välja ett kosttillskott med 25 % upptag eller 95 % garanterat upptag?

Kosttillskott botar dock inga sjukdomar eller krämpor. Det är ju faktiskt din egna kropp som gör jobbet när du ger den tillräckligt med byggstenar. Jag kan aldrig garantera några resultat av kosttillskott – vem vet vad din kropp hittar på, men jag är övertygad om att om du har tillräckligt med näring, syre och vatten i kroppen så kan den fylla sin funktion och göra det den ska. Tänk om de bara ger dig lite mer energi? Skulle det vara fel?

Jag har i alla fall gjort det väldigt enkelt för mig. Jag tar 2 drinkar, en på morgonen med vitaminer och en på kvällen med mineraler. Så enkelt! Det är därför jag vill rekommendera det till dig också, just för enkelheten och säkerheten.

Varför behöver vi egentligen näring?

Vi alla vet att våra kroppar fungerar inte utan näring. Vi alla behöver olika näringsämnen för alla processer som sker i kroppen. Vi har alla olika behov av extra vitaminer och mineraler. Som till exempel om du tränar mycket, om du är vegetarian/ vegan, när du är gravid, är du äldre eller om du lider av vissa krämpor. Vistas du mycket inomhus, äter mediciner eller preventivmedel så bör du se över intaget. Många saker dränerar oss på den näringen vi får i oss. Men vi borde ju få i oss tillräckligt av den viktiga näringen via maten vi äter?

Svenska livsmedelsverket säger att vi bör äta 500 g frukt och grönsaker varje dag för att öka sannolikheten att vi får i oss tillräckligt med näring. I Tyskland är motsvarigheten ca 1- 1.5 kilo av olika frukter och grönsaker för att få i sig alla viktiga vitaminer och mineraler. Personligen så orkar jag inte tugga i mig så mycket grönsaker varje dag även om jag gillar det. Samt att det blir kostsamt och tungt att bära hem. Så jag har valt den enkla utvägen….

Varför skapas då näringsbrister?

Näringsbrister i maten är väldigt vanligt förekommande därför att vi inte brukar våra jordar på ett hållbart sätt. Vi vill ha snabbväxande grödor och vi planterar ofta samma saker igen direkt vi skördat, jordarna får inte vila så mineralerna finns helt enkelt inte i jordarna i samma utsträckning längre och då kan de ju inte heller finnas i grönsakerna. Frukterna och grönsakerna skördas ibland omoget och transporteras långa sträckor . Solljuset behövs i mognadsprocessen för att vitaminerna ska utvecklas fullt ut.

Dessutom så förstörs ytterligare näringsämnen när vi processar maten i fabriker. Det tillsätts konstiga tillsatser som våra kroppar inte känner igen och inte kan använda till viktiga funktioner i kroppen.

Detta är en gammal jämförelse men det har inte blivit bättre sen 2002 – snarare tvärtom.

näring, vitaminer och mineraler

Här kan du beställa de kosttillskott jag använder, som ett komplement till din kost och för att vara säker på att du får i dig tillräckligt med näring.

Vad du bör tänka på när du väljer ett bra kosttillskott?

  • Se till att tillskottet är helt rent från tillsatser och kemikalier.
  • Se till att förhållandet mellan de olika näringsämnena är perfekt så att din kropp kan tillgodogöra sig näringen och verkligen använda sig av den. Du kan inte bara ösa på med ett näringsämne om man råkar ha brist på just det. Kroppen behöver till exempel magnesium i rätt mängd för att kunna ta upp kalcium och natrium dessutom är magnesium en förutsättning för att vitamin B, C och E ska fungera i kroppen.
  • Se till att näringsämnena är vattenlösliga så att även de fettlösliga ämnena som till exempel vitamin A inte kan överdoseras.
  • Välj ett tillskott där du vet att folk får resultat. Många tar multivitamintabletter bara för att de har hört att det är bra med kosttillskott men de märker aldrig någon direkt skillnad på före och efter. Vi som väljer att ta extra kosttillskott vill ju få ett resultat och må bättre.

Få de näringsämnen du behöver varje dag – FitLine Optimalset ger din familj ett holistiskt näringskoncept varje dag. Vår strategi är att fylla näringsgapet i din kost eftersom ditt välbefinnande är viktigt- Pm International

Varför göra det så svårt när du kan göra det enkelt!

Det är just därför jag rekommenderar de 2 drinkarna. Det är så enkelt! Att dricka en drink Powercocktail och en drink av Restorate varje dag hjälper dig att få i dig den näring som saknas i maten. Jag råder dig är att äta så ren mat som möjligt, lagad från grunden i den utsträckning du kan. Det är viktigt att det fungerar i din vardag så det inte blir ett jättestort projekt att laga maten du ska äta. Drick en powercocktail och restorate för att fylla på din kropp med näring av hög kvalitet som tillägg till det. Här kan du läsa med om Vad behöver du för att må bra?

Testa själv och upplev resultat! Du kommer inte ångra dig. Beställ här! Du har alltid 30-dagars nöjd kundgaranti så du har inget att förlora!

Tänk dock på att det är din kropp som ska göra jobbet. Det här är ingen quick-fix eller någon medicin så ge din kropp den tid den behöver.

Fitline är bara mat och botar inga sjukdomar eller krämpor. De resultat jag nämnt är resultat man får om man tar rätt näringsämnen i rätt mängd varifrån som helst. Det är också så att din kropp är unik så du kanske inte får samma resultat som någon annan. Det jag vet är att när kroppen får mer/rätt näring så börjar den jobba och försöker läka och balansera sig. Det som gör Fitline unikt är sammansättningen av näringen och upptaget av den – alla näringsämnen är i rätt relation till varandra och det är väldigt lätt för kroppen att tillgodogöra sig men det är inget annat än mat egentligen. Jag rekommenderar dig att testa för det är enda sättet att få veta hur du mår av det. Om du köper via min länk så får jag en liten betalning för det. Det innebär ingen skillnad för dig utan priset är detsamma. Enda skillnaden är att om du har några frågor eller vill ha råd så finns jag och mitt team till ditt förfogande. Du får personlig hjälp av mig.

FitLine erbjuder dig ett komplett produktsortiment för hälsa, skönhet och välmående. Våra produkter kombinerar noggrant utvalda bioaktiva mikronäringsämnen, mångårig forskningserfarenhet och banbrytande teknik med ditt välbefinnande i åtanke.- PM International

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s