Hälsa

Prioriterar du din hälsa?

Eller prioriterar du annat….

Många spenderar stora summor på sitt yttre men anser sig inte ha råd att gå till gymmet, ta kosttillskott av bra kvalitet, äta ekologisk eller bra hemlagad mat. Det låter kanske hårt men jag ser ofta dessa tendenser i mitt dagliga arbete, och jag tror att du kanske känner igen dig om du tänker efter…. Varje dag hjälper jag mina alla kunder med det yttre, för en del är det bara ett nödvändigt ont och för en del är det en känsla av välmående och glädje. Du har säkert upplevt en ”bad hairday” någon gång och då spelar det ingen roll hur du sminkar dig eller vilka kläder du sätter på dig, humöret är inte på topp. Jag älskar känslan av glädje och tacksamhet som du som kund utstrålar vid varje besök. Men tänk om du prioriterade dig själv lite extra….och skulle låta mig få hjälpa dig med ditt inre också så du börjar må ännu bättre och utstråla genuin glädje och ett välmående från insidan. Att må bra inifrån, det är viktigt på riktigt!

I min roll som livsstilsfrisör möter jag många människor som spenderar mycket tid och pengar på sitt yttre, inte bara på håret… Det är ju i och för sig ett av mitt jobb att se till att du känner dig fin i håret så jag vill inte uppmana dig att avstå från alla dessa saker men bara så ett litet frö att du även tänker på att du även bör prioritera insidan på din kropp och ta hand om din hälsa innan det är för sent. Kom ihåg att du har bara EN kropp! Hur länge vill du att den ska hålla? Fundera på det en stund….

Jag brinner för helheten och hälsa inifrån och ut. Mår du bra på insidan så speglar det ett friskt och välmående hår. Det ser jag på de kunder som äter till exempel ett kosttillskott som är anpassat just för huden, håret och naglarna.

Det är många därute som spenderar pengar på att köpa massor av meningslösa saker men samtidigt säger att de inte har råd med kosttillskott för att få sina kroppar att fungera bättre. Så när det kommer till att ta hand om insidan och hälsan så får jag ofta höra att det är ”för dyrt”

Du kanske kan relatera till detta:

💅🏻 Du går till nagelsalongen och fixar fina naglar med tex manikyr eller lösnaglar

💇🏼‍♀️ Du kommer till mig som frisören, där kan du ibland spenderar timmar på att få ditt hår i precis rätt färg och frisyr samt att du köper med dig bra produkter för att hålla din frisyr fräsch tills nästa gång vi ses

👗 Du går till varuhuset, där du stressar med att hitta kläder som passar dig precis rätt.

💆🏻‍♀️Du besöker skönhetssalongen, där du unnar dig ansiktsbehandlingar, fixar läpparna och/eller längre ögonfransar för att se bättre ut.

Det sägs att skönhet kommer inifrån. Det stämmer verkligen, den äkta skönheten kommer inifrån. Mår vi bra på insidan så utstrålar vi det även på utsidan och huden, håret och naglarna mår mycket bättre.

Jag hörde ett uttryck och jag tycker det var lite kul ”Du kan smycka skalet på en rutten banan men det är fortfarande en rutten banan.” 🍌

Investera i ditt välmående inifrån och ut!

Här hittar du det kosttillskott som jag rekommenderar till dig att börja med

Varför är du dessa kosttillskott bättre än andra på marknaden, de är ju trots allt lite dyrare?! Här får du fem korta och snabba anledningar varför de är bättre helt enkelt.

  1. Effektfulla och av högsta kvalitet
  2. Det finns ett helt vetenskapligt team bakom produkterna som forskar dagligen och ligger i framkant när det gäller hälsa och hur vi förebygger ohälsa
  3. Fri frakt vid beställning över 500 kr
  4. 30 dagars öppet köp, du kan alltså testa produkterna i 30 dagar och uppfyller de inte dina förväntningar så returnerar du dem. Vilken hälsokostaffär eller apotek har det undrar jag?!
  5. Busenkelt att beställa via webbshop och de skickas från centrallagret i Ängelholm, innehållsförteckning på svenska

Ha en fantastisk dag alla finisar / Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s