Hälsa

Vackert hårsvall

Jag har arbetat som frisör i 25 år och tro mig, jag har testat en hel del hårvitaminer genom tiderna! Men tyvärr aldrig riktigt märkt effekter och resultat. Förrän när jag började med dessa vitaminer.

Säger bara wooow! Vilken effekt kollagendrinken Beauty har gjort på bla. mitt hår och min hy🙌🏻 Jag ser det även på mina kunders hår, det upplevs fylligare, friskare, glansigare och samt att de själva upplever att de inte tappar lika mycket hår.

Du vet väl att ditt hår speglar hur du mår på insidan! Hud, hår och naglar kommer liksom i sist i näringskedjan
Så vad påverkar ditt hårsvall negativt då?
-stress
-sjukdom
-näringsbrister

Så stressa mindre, håll dig frisk genom ett starkt immunförsvar och fyll på med B-vitaminer och Biotin inifrån och självklart med bra hårvårdprodukter från utsidan!

Har du testat den redan? Vad tycker du om den?

Här hittar du länk till Kollagendrinken Beauty

Resultat efter minst 3 månader med Beauty
Resultat efter minst 3 månader med Beauty

Här beställer du Kollagendrinken Beauty

Fitlines produkter är bara mat och botar inga sjukdomar eller krämpor. De resultat du ser kan man få om man tar rätt näringsämnen i rätt mängd varifrån som helst. Det är också så att din kropp är unik så du kanske inte får samma resultat som någon annan. Det jag vet är att när kroppen får mer/rätt näring så börjar den jobba och försöker läka och balansera sig. Det som gör Fitline unikt är sammansättningen av näringen och upptaget av den – alla näringsämnen är i rätt relation till varandra och det är väldigt lätt för kroppen att tillgodogöra sig men det är inget annat än mat egentligen. Jag rekommenderar dig att testa för det är enda sättet att få veta hur du mår av det. Om du köper via min länk så får jag en liten betalning för det. Det innebär ingen skillnad för dig utan priset är detsamma. Enda skillnaden är att om du har några frågor eller vill ha råd så finns jag till ditt förfogande. Du får personlig hjälp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s