Hälsa

Jag fick en idé…

…som jag vill testa och just därför söker jag testpersoner som kan göra detta möjligt tillsammans med mig.

Bjud in till en hälsokväll hemma hos dig!

Hur kul låter inte det? En hälsokväll hemma hos dig är ett perfekt sätt att umgås med vänner, kollegor eller junta-gänget. Så här tänker jag. Du bjuder in ett gäng.. säg 3-8 stycken, vi håller till hemma hos dig eller så kör vi online via zoom. Under vår hälsokväll får du/ni bland annat veta vad allas våra kroppar behöver för att må bra och vad den behöver för att orka fungera på bästa sätt. Hur påverkas din kropp egentligen av stress? Hur påverkas du av närings- och energibrister. Hur ser näringsstatusen ut i vår mat som vi äter?
Under kvällen ingår självklart en provsmakning av högkvalitativa och effektfulla näringsprodukter från Fitline. Vitaminer och mineraler som fyller dina näringsluckor och hjälper din självläkande kropp att fungera optimalt  samt att få tips på hur du kan uppnå ett bättre välmående.

Till dig som värd eller värdinna så har jag även fina erbjudanden under kvällen. Du kan läsa mer om det här.

Visst låter det kul! Ett vitaminparty helt enkelt! För att boka en Hälsokväll klickar du här eller klickar på knappen nedan så guidas du vidare

Vi hörs och ses! / Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s