Hälsa

Återhämtning

Återhämtning är superviktig för alla människor. Jag är även här ett levande bevis på att brist på återhämtning ställde till det i mitt välmående. Bristen på återhämtning var en stor anledning till låg energinivå, stress, dåliga matvanor och uselt immunförsvar. Du kanske kan relatera till detta. Visste du att brist på återhämtning kan vara en orsak till obalanser i din kropp.  

Vad är återhämtning för dig?

Återhämtning kan se olika ut för oss alla och även vara olika varje dag, det kan ändras efter vägen. Återhämtning kan vara så mycket mer än att lägga sig på soffan och chilla. Nu vet jag att det inte är det och återhämtning för mig är allt som jag tycker är kul, saker som ger mig mer energi istället för att ta den! Jag använder mig mycket av Sensing Yin Yoga som en stor del av min återhämtning. Vad Sensing Yoga även gör som är så unikt är att den tar kroppen till ett lugn & ro-tillstånd i rörelse och låter oss känna oss avslappnade efter en yogastund.

Återhämtning är superviktig för vårt psykiska mående,… och det är där återhämtningen kommer in. Att vi verkligen lyssnar på vad våra kroppar behöver. Här kommer några tips:

  • Se över dina rutiner gällande sömnen
  • Ät näringsrik mat eller fyll på med extra näringstillskott
  • Få in daglig rörelse
  • Yoga och meditera

Vill du få lite extra hjälp hur du ska komma igång med detta, registrera dig då för min minikurs hur du får en balanserad livsstil, den är helt gratis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s