business, Hälsa

Hur jag har skapat mer frihet

Jag skriver ofta om vad näringsprodukterna från Pm International har gjort för min livskvalitet . Nu vill jag istället berätta om själva företaget….hur har då ett av världens 10 bästa Direct selling företag hjälpt mig egentligen?

Jag börjar från början. Allt startade för lite mer än 6 år sedan. Jag blev introducerad ett näringstillskott. Jag skulle tydligen få mer energi, bättre sömn och en mer välmående mage. Jag var otroligt skeptisk. Jag ansåg mig inte behöva detta eftersom jag mådde bra. Fast i ekorrhjulet…men det är ju normalt.

Jag gav näringsprodukterna en chans ”jag ger dem tre månader” Oj så överbevisad jag blev. Jag började sova så mycket bättre, eller rättare sagt jag fick äntligen uppleva känslan att vakna utvilad. Trötthetsridån runt min hjärna lättade, energin kom tillbaka och magen började må så mycket bättre. Mår magen bra mår både knoppen och immunförsvaret bra. Människor i min omgivning noterade mina effekter och resultat och blev nyfikna. De ville också testa dessa näringsprodukter. Jag blir så varm i hjärtat när de efter en tid återkopplar till mig och tackar för att jag introducerat dem till dessa produkter. Häftigt att jag kan hjälpa andra till en bättre livsskvalité.

I och med att jag introducerade produkterna till andra så fick jag en liten rabatt på mina egna produkter som tack för att jag sprider god hälsa vidare. Mitt första mål var att jag skulle hjälpa så många att jag drack mina vitaminer gratis, nästa steg var att hela min familj skulle dricka näringsprodukterna gratis. Så rullade det på… Vilket annat företag skulle göra så undrar jag? Då vet jag en fråga som poppar upp i dina tankar, tro mig.. den har kommit tidigare. Jag vill pausa din tanke en stund och läs här först….Pyramidspel? Nej tack!

Det ena ledde till det andra och tack vare den extra inkomsten jag får varje månad så har jag nu gått ner i arbetstid från mitt ”vanliga” jobb. Så himla bra, den dagen ägnar jag bara till att göra saker som hjälper mig att komma framåt i min hälsobusiness, dvs kontaktar andra människor som också vill testa detta. Jag har själv skapat frihet, tack vare företagets fantastiska förmåner. Jag kan jobba var jag vill, när jag vill och jag kan leva mitt drömliv bara genom att sprida god hälsa, det är så himla kul!! Det bästa är att man inte behöver kunna allt om allt, det kommer med tiden…

En drömresa till Kroatien med
Pm International

Så vad har då företaget gjort för mig?

 • Jag dricker mina vitaminer och mineraler helt gratis, värt bara det!
 • Jag får en bonusutbetalning den 16:e varje månad, direkt in på mitt konto
 • Jag har skapat mer frihet
 • Jag får möjlighet att pensionsspara via försäkringsbolaget Allianz
 • Jag får möjlighet att åka på resor utan att betala en krona
 • Jag får möjlighet att köra en ny BMW som företagsbil

Här kan du läsa mer om pensionsprogrammet, företagsbil, resor och utbildningar

Allt detta för endast en investering av 30 kr/dag, så sjukt bra.

Här berättar jag lite mer om hur företaget hjälpt mig att skapa frihet

Jag älskar detta företag och hur de med enkla medel kan hjälpa mig och dig till ett bättre välmånde och en bättre livskvalitét. Du har också möjlighet att ta del av detta företag precis som jag. De erbjuder oss som vill- en möjlighet att skapa och leva våra drömliv precis som vi vill ha det. Att få möjligheten att äga vår egen framtid

Det finns så många andra fördelar med att jobba på detta sätt och företaget. Detta gäller självklart även dig

 • Jag som självständig distributör så får massor av utbildning om produkterna, företaget samt personlig utveckling
 • Jag behöver inte komma på en briljant affärsidé utan den finns redan
 • Jag får en webbshop redo att användas från dag 1
 • Jag behöver inte ha ett eget lager, inte heller fakturera mina kunder
 • Med varje produkt som jag köper eller säljer så ger företaget en ”Hour of Life” till barn och bättre chanser under deras uppväxt.

Här kommer mina fyra bästa anledningar till varför jag rekommenderar dessa produkter

 1. Effektfulla och av högsta kvalitet
 2. Fri frakt vid beställning över 500 kr
 3. 30 dagars öppet köp, du kan alltså testa produkterna i 30 dagar och uppfyller de inte dina förväntningar så returnerar du dem. Vilken hälsokostaffär eller apotek har det undrar jag?!
 4. Busenkelt att beställa via webbshop och de skickas från centrallagret i Ängelholm, innehållsförteckning på svenska
Härligt att vara platsoberoende

Sammanfattningsvis så vill jag bara säga att jag är så tacksam för allt detta.

Ha en fin dag♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s