Hälsa

Så roligt att ha kul

Att ha roligt skapar positiva energier för dig själv och andra.

Jag går en meditation- och manifestationskurs och dagens uppgift är att ha mer kul! Så idag ska jag bara göra roliga saker!

Tidig morgon och vi vaknade pigga och utvilade som vanligt. Makens förslag på att ha kul var att åka en tur med skidorna. Det är inte min roligaste hobby och verkligen inte att åka med skate-skidor. Åter igen ska jag vara försiktig med vad jag säger och bara köra helt enkelt. Så med det sagt så har jag helt ändrat inställning…..

Tänk dig helt perfekta breda, släta och frusna skoterspår som leder dig till nya ställen du inte utforskat tidigare. Magiskt! Och pricken över i:et en vacker soluppgång. Så vackert och Shit, vad kul det var att glida fram i spåret! Tekniken är inte den bästa än….men det tar sig. Och jag satte bara två rovor, å det var ju ännu roligare (översatt till svenska så menas det att jag ramlade bara två gånger. Det gick bara bra, alla armar och ben i behåll och det tackar frisören i mig för 😉 Pris till dagens absolut roligaste fall går till maken, sorry att jag hänger ut dig men det var inte en vacker syn…

Väl hemma igen la jag mig på mattan och gjorde några bra Sensing yoga- övningar som är bra för mina höfter och avslutade med en after-ski drink, kollagen . Kollagen är bra för vårt skelett, våra senor, leder och vår bindväv. Viktigt att smörja kroppen lite extra efter en kraftansträngning. Du kan titta och lyssna på min 8 minuters film om kollagen ifall du vill veta lite mer, delar länken till den här

After ski-drink, Kollagen. (ignirera mina noppiga yllesockor)

Så mitt tips till dig idag är att bara göra saker du tycker är roliga. Hjälp mig att sprida positiv energi till alla vi möter ❤

Kram Yvonne

www.yvonneswayoflife.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s