Hälsa, Recept

Våfflor med endast 2 ingredienser

Just nu är jag igång med att äta mina måltider efter ett strikt men väldigt enkelt kostschema. Måltiderna består av 4 mål mat om dagen och de är uppbyggda av proteiner och ovanjord grönsaker. Kick-starten i Livsstilsprogrammet pågår under 28 dagar och sedan ger det mig verktygen till en balanserad livsstil med hållbara resultat som till exempel viktnedgång, minskat sötsug, balanserat blodsocker och ett mer balanserat hormonsystem.

Jag mår så bra att äta efter detta kostschema och det är inte krångligt utan det är verkligen enkelt. Jag känner mig piggare, klarare i knoppen, smidigare och gladare. Jag äter Kyckling, fisk, vilt, ägg och mängder av grönsaker. Det är så roligt att vara kreativ och testa nya maträtter och här har jag utmanat mig själv, våfflor med endast 2 ingredienser! Å de smakar gudomligt. Så håll tillgodo, här kommer receptet:

Våfflor med endast 2 ingredienser.
🍆1/3 aubergine. Hacka i bitar, koka så den blir mjuk
🥚2 Ägg
Mixa till en smet, smörj våffel-laggen med kokosolja och grädda in några minuter.

Den rosa klicken på våfflan består av en hemgjord probiotisk yoghurt blandad med en kollagen-produkt med smak av skogsbär. Mums!

Du kanske är precis som jag, intresserad av hälsosamma tips och ideér, att hitta inspiration till att stärka ditt eget välmående. Då kan jag tipsa om min gratiskurs hur du tar kommandot över ditt liv.
Det finns några delar som du behöver ha i balans för att hitta din way of life- alltså din balanserade och energifyllda livsstil. Du bör bland annat ha koll på kosten du äter, att du rör på dig dagligen, att du får rätt slags återhämtning och nu till den som jag anser är viktigast, näringen. Jag ser dagligen vad extra näring kan göra för ens välmående och hälsa. Det kanske låter övermäktigt men du kan vara lugn, du får all grundläggande information i denna kurs.

Lycka till!

www.yvonneswayoflife.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s