Hälsa

Jag är beroende

Nu ska jag vara helt ärlig med dig. Jag är beroende. Det låter allvarligare än det är men jag är beroende av mitt välmående. Det låter ju helt sjukt men det är faktiskt sant. Utan mitt välmående och min hälsa så fungerar jag inte. Ska försöka förklara vad jag menar. Det här är ju ett trevligt beroende, stärkande och glädjande så det gillar jag. Okej, här kommer min förklaring till det hela. Hoppas du hänger med

Jag är beroende av känslan av att må bra. Den känslan ger mig en lättnad och klarhet i sinnet och ibland till och med gåshud över hela kroppen.

Jag är beroende av känslan av att må bra. Att må bra ger mig glädje och skapar mer energi. Den energin använder jag till att ha kul varje dag och göra saker jag mår bra av, som för tillfället innehåller mycket lugn och ro, meditationer, promenader och umgänge med familjen, annars älskar jag äventyr och utmaningar också.

Jag är beroende av känslan av att må bra. Jag ser till att ta hand om mig själv varje dag. Jag startar dagen på bästa tänkbar sätt, först en näringsrik vitamindrink. Har haft denna morgonrutin i 6 år och jag kommer aldrig att sluta med den. Att fylla mina näringsluckor anser jag är viktigt eftersom dagens hektiska samhälle lätt kan leda till energi- och näringsbrister. Dagen fortsätter sedan med egenvård som tex meditation, yoga, kreativt arbete och promenader. För mig är balansen mellan rätt slags näring, kost, återhämtning och rörelse grunden till ett bra välmående. Grunden till en energifylld livsstil. Så till dig som hängde med hela inlägget så kommer förklaringen här:

Jag är beroende av effekterna som skapas genom min balanserade och energifyllda livsstil.

Vill du få hjälp att hitta en balanserad livsstil eller varför inte påbörja ditt nya drömliv? Jag finns här för dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s