Hälsa

Bli förmögen på livet

Kan man skapa sitt drömliv genom att bara vara i balans? Kan man bli förmögen på livet?

Svaret är självklart JA! Jag börjar med att svara på den första frågan. En balanserad och energifylld livsstil ger mer positiv energi och det sprider sig lätt vidare så låt alla dessa härliga energier starta drömmar inom dig och låt drömmarna bli verklighet.

Till dig som läser detta har mest troligt gått min gratiskurs om hur du skapar en balanserad och energifylld livsstil med hjälp av fyra viktiga grundpelare. Om du inte har hittat den kursen inte så hittar du den här. Med hjälp den av kursen kommer du att få verktyg till att bryta dina gamla mönster och komma igång med din nya livsstil och förhoppningsvis ditt drömliv på ett energifullt sätt.

Jag brinner för att hjälpa DIG till att hitta din nya livsstil, ett bättre välmående med mer GLÄDJE i din vardag samt att i framtiden få möjlighet att skapa ditt drömliv och leva med att vara förmögen på livet och allt vad det innebär.
Det är bara DU som kan göra en förändring, det är DU som äger din framtid!

Av egna erfarenheter så vet jag att det finns sätt att må bra på och att ha balans i vardagen samtidigt! Jag tror inte att det bara är en sak som ska fungera, utan det är flera saker i kombination till varandra, Rörelse- Kost- Näring- Återhämtning
Tänk att du kan leva ett liv som DU vill och som DU drömmer om, det vill säga att leva ett meningsfullt liv genom att investera i dig själv och ta hand om dig varje dag och sedan utstråla den energin till alla du möter.

Jag har själv gjort en livsstilsförändringsresa. Jag hade ingen energi, led av mycket stress, dåliga matvanor och uselt immunförsvar. Jag visste inte vad jag skulle göra. Du kanske kan relatera till detta? Jag letade och letade och till slut så hittade jag ett sätt som verkligen fungerade för mig som nu vill jag dela med mig av det till dig. Du kommer att få en bra grund till att må bra och känna dig förmögen på livet på alla tänkbara sätt. Nu är det DIN tur.

Jag heter Yvonne Björk. Jag bor utanför Skellefteå i Västerbotten tillsammans med min man och våra två ungdomar. Min personliga utvecklingsresa började i december 2015, då började jag använda näringsprodukter från Fitline.  I kursen berättade jag mer ingående om dessa produkter. De vitaminerna och mineralerna har gett mig stora resultat på mitt välmående. Jag ansåg mig egentligen inte behöva extra näring, jag mådde bra, tyckte jag, att springa runt i ekorrhjulet. Jag hade egentligen en dröm om att göra en livsstilsförändring men energin till att påbörja den saknades.  Tack vare högkvalitativ näring upplevde jag mer energi och jag kände mig mentalt stark att äntligen stanna ekorrhjulet och göra det jag drömt om, en förändring! Jag ser även positiva effekter bland min familj och mina kunder varje dag och just därför vill jag dela med mig av detta just till dig. Att du ska få uppleva energi och glädje i din vardag och samtidigt skapa ditt drömliv.  Jag har skapat och lever mitt drömliv precis som jag vill ha det och jag känner mig otroligt förmögen på livet. Kan jag kan du!

Tänk om det fanns ett sätt att få njuta av livet och ha det roligt
Tänk om det fanns ett sätt att må bra och ORKA ha balans i tillvaron
Tänk o det fanns ett sätt att komma igång med din livsstilsförändring
Tänk om jag kan skapa och leva mitt drömliv

Har du svarat ja på en eller fler av dess påstående så har du drömmar och ambitioner om att göra förändringar så att du kan nå ditt drömliv.
Att göra en förändring kan vara både krävande på energi, tid och engagemang. Det är inte alltid lätt att göra det på egen hand. Jag finns här för dig och tillsammans  blir vi ett starkt team.

Dina drömmar är energier som ännu inte förverkligats, så det är hög tid att komma igång – Nu kör vi!

Jag vill erbjuda dig en helhetlösning. Först skapa balans i vardagen genom rörelse, återhämtning, kost och näring. Så nu tar vi itu med hur du kan skapa ditt drömliv och bli förmögen på alla tänkbara sätt, inte bra på livet utan även ekonomiskt. Låt oss göra detta tillsammans!

Är DU redo att komma igång, hjälpa dig själv till ett bättre välmående och få en bättre livskvalité?
Vill DU inspirera och hjälpa andra människor till en att skapa och leva sitt drömliv med en energifylld livsstil precis som du kommer att göra?
Är DU redo att börja med näringsprodukterna och låta dem bli en del av ditt liv?

Eftersom du fortsätter att läsa så antar jag att du är redo då kör vi.

Vill börja med att berätta om företaget bakom våra produkter , det heter PM International, ett tyskt företag som grundades 1993. Företaget har över 70 patent på olika produkter, de är tillverkade under högsta säkerhet och företaget genomför noggranna kontroller. De tillverkas på samma standard som Läkemedel.   Produkterna mycket effektiva. Jag ser fina resultat på mig själv (Jag har använt produkterna i 5 år) Ser även positiva effekter på min familj och mina klienter. Rätt förutsättningar och bra näring med hög biotillgänglighet gör underverk i kroppen.

(Friskrivning: Produkterna botar inga sjukdomar och inga resultat kan garanteras! Detta är bara ”koncentrerad mat”, näring som våra kroppar behöver.  Det är tillräckligt med näring som låter din kropp göra sitt eget jobb – allt tack vare de rena ingredienserna samt det patenterade näringstransportkonceptet så kan kroppen tillgodogöra sig näringen ur dessa produkter väldigt snabbt och effektivt) 

Dessa produkter passar verkligen alla, ung som gammal, elitidrottare som nybliven mamma, stressad affärskvinna som avslappnad yogi. Så alla är potentiella kunder för dig! Jag kommer båda att hjälpa dig med allt du behöver och se till att du kommer igång! Du kommer att bli en del av ett härligt team. Du väljer själv hur du vill komma igång att jobba med detta. Gillar du att använda sociala medier eller via mun-till-mun. Hitta det sätt som passar just dig!  
Hur kan detta skapa mitt drömliv då tänker du nu. Ja, genom att bli förmögen på livet! Ja du läste rätt! Du kan bli förmögen på livet.  Att vara förmögen på livet kan innebära att du till exempel vill frigöra mer ledig tid och minska din nuvarande arbetstid av någon anledning. Att vara förmögen på livet behöver inte innebära överflöd av pengar. Tänk istället att pengar skapar mer frihet och fritid som du kan tillbringa med familj och vänner. Att vara förmögen på livet kan också innebära  10,000 kr extra på ditt konto varje månad. Du väljer själv vad som passar dig helt enkelt. Du får dessutom:

-20-30% rabatt på dina produkter
-Egen webbshop med alla omkostnader betalda
-Personlig länk för dina kunder att beställa från.
-Ersättning för varje såld produkt utbetalt den 16:e månaden efter.
-En mentorer som hjälper dig vid behov.
-Utbildning
-Inga minimum antal försäljningar 
–Du gör detta som du själv vill Inga tak på hur mycket du kan tjäna och mycket mer…
-Möjlighet till att köra din egna BMW
Möjlighet att få resa gratis häng med till Kroatien 2023
-Möjlighet att pensionsspara

För att komma igång redan idag registrera dig direkt!

Jag ger dig chansen att starta ditt nya drömliv där hälsa och välmående ingår. Jag hoppas att du är öppen att ta emot den chansen. DU startar en spännande resa genom att hjälpa dig själv och inspirera andra till en bättre hälsa och ett friare liv. Klicka dig vidare för att se vad det innebär att göra detta. Du hittar mer information här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s