Hälsa

Klockantredippen

Brukar du känna dig trött på eftermiddagen? Du vet den där jobbiga ”klockantredippen”

Du behöver mer energi för att orka med resten av dagen. Det är då du tar den där extra kakan till kaffet☕ eller den där sjukt goda chokladbiten🍫

Okej, jag beskriver en helt vanlig eftermiddag i mitt ”förra” liv. Varje dag så likadan ut! Kaffe och godis. Det slutade med noll energi, dåligt humör, trötthet och viktuppgång.

Det är nu vitaminerna kommer in i bilden- B-vitaminerna! Jag älskar dem!
De gör att du får tillbaka energin och tillsammans med guarana får du en hållbar pigghet som ger dig pigghet upp till 6-8 timmar.


Jag hade ofta huvudvärk och en ”fladdrande” trumhinna som är ett tecken på stress, panikångest och stundtals extrem trötthet och mycket låg energi.
Den bäst presenten jag har gett mig själv är en burk B-vitaminkomplex. Och nu gör jag allt för att må så bra jag bara kan.
Numera har jag ett intre lugn utan stressfladder i örat och ingen skadlig stress, mer energi och ångesten är i stort sett borta. Och jag har fått energi till att komma igång med rörelse💃🏻

Ett glas fyllt med massa energi, som gör att jag kan hålla fokus, balanserad och som gjort att jag kommit ditt jag är idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s