Hälsa

Jag mår bra…

I mitt jobb träffar jag väldigt många människor och jag frågar alltid hur de mår. Får ofta svaret att de mår bra och det blir jag verkligen glad av att höra.

Men varför nöja dig med att må bra när du kan må ännu bättre?!

Nu ska jag berätta om mitt ”jag mår bra-läge”
Jag har alltid upplevt att jag mått bra! För mig var var det normalt att känna och uppleva trötthet, stress, problemmage, smärta/värk, huvudvärk och sömnproblem (vaknade aldrig utvilad)

Känner du igen dig? Ingår detta också i ditt ”må bra läge”

Så här såg mitt ”må bra läge” ut

Senaste veckan har du säkert blivit rekommenderad en serie, film, restaurang, maträtt eller butik osv….För 6 år sedan fick tipset att testa ett näringstillskott, varför det tänkte jag eftersom jag mådde bra och åt relativt bra mat. Jag var otroligt skeptisk till att ta extra vitaminer och mineraler, trodde helt ärligt att det inte skulle göra någon skillnad på mitt mående eftersom det är så här ett ”normalt” ekorrhjul ser ut…. Du kanske håller med mig?

Jag bestämde mig för att testa eftersom en rekommendation kan man ju lita på (men jag gjorde det nog mest för att överbevisa kvinnan som rekommenderade det till mig att det inte skulle ge någon effekt) Det var istället jag själv som blev överbevisad!!

Så sjukt häftigt att jag kunde uppgradera mig själv på så kort tid. Jag fick äntligen känna mig utvilad, återhämtad, energifylld och ha en välmående mage (jag som trodde jag hade de tidigare)

Nu har jag druckit näringsprodukterna i 6 år så jag fortsätter jag att ge mig själv rätt förutsättningar med extra näring. Jag uppgraderar mig själv hela tiden…
Nu upplever jag en förhöjd livskvalité.
Så underbart att få känna mig harmonisk, balanserad, mentalt stark, energifylld, har en enormt stor livsglädje och en fantastisk livskvalité.

Så just idag vill jag rekommendera dig de vitaminer och mineraler från Fitline som jag känner effekt av och de har bidragit till att jag mår ännu bättre!
Mitt tips till dig är då att:

  • Var öppen i sinnet och lägg undan din skeptiska sida.
  • Ge dig själv den bästa presenten och hälsoinvesteringen till att må ännu bättre

Fyra anledningar till varför jag rekommenderar dem:

  1. Effektfulla och av högsta kvalitet
  2. Fri frakt vid beställning över 500 kr
  3. 30 dagars öppet köp, du kan alltså testa produkterna i 30 dagar och uppfyller de inte dina förväntningar så returnerar du dem. Vilken hälsokostaffär eller apotek har det undrar jag?!
  4. Busenkelt att beställa via webbshop och de skickas från centrallagret i Ängelholm, innehållsförteckning på svenska

Kom igång med näringsprodukterna redan nu!

Ha en fantastisk dag / Yvonne

En reaktion till “Jag mår bra…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s