Hälsa

Det funkar inte för mig….

Ni som inte känner mig tror kanske att jag alltid varit så här energisk, driftig och påhittig. Ni tror kanske också att jag alltid har utmanat mig själv att gå utanför komfortzonen. Att jag alltid gillat att ha många bollar i luften!
Men så är icket fallet….

Hjälpen kom exakt i rätt tid!
Jag vill inte ens veta hur jag hade mått om jag inte började med mina näringsdrinkar…..

Jag hade det bra i min trygga bubbla. Det mesta gick mer långsamt än nu. Lite som kola i knoppen. Nosade lite på utmattningsväggen. Upptäckte det inte själv, men har fått det återberättat för mig att tecknen fanns där……

Jag mår mer än bra nu!
Det är en sån häftig känsla att hjärnan samarbetar med min kropp.

🌟Att drivet och energin till att orka göra saker finns där.
🌟Att äntligen få energi till att ta orka med saker som får mig att må ännu bättre!

Ibland behövs lite hjälp på traven att liksom komma upp ur gropen🤗 Så ser jag det, att näringsprodukterna gav mig en knuff i rätt riktning, uppåt och framåt💯👍🏻

Jag ser ljust på framtiden eftersom min livskvalité har blivit ännu bättre med den nya uppgraderade versionen av mig själv.

Om det fanns ett sätt att uppgradera dig själv, skulle du ta den chansen då?

Med största sannolikhet tänker du så här: Så kul för dig men det här funkar inte på mig!

Många tror att näringstillskott tar bort eller botar något. Men så är det inte!

Det finns alltid en orsak som i sin tur skapar ett problem. När orsaken försvinner så försvinner oftast problemen.

Som till exempel Magnesium. Magnesium tar inte bort din kramper i vaderna.
Men brist på magnesium skapar dessa kramper och om du tar bort bristen så försvinner problemet med kramper👍🏻

”Det här funkar inte på mig” betyder kanske att du inte hittat vad din orsak till problemet är än. Det bästa är att hitta grundorsaken, alltså ta bort själva problemet och se till att symtomen försvinner.

Orsaken till problemet är sällan bara en sak så du bör hitta flera pusselbitar. Hittar du en blir du lite bättre, hittar du en till så mår du ännu bättre… osv… Ibland tar det lite längre tid men du blir friskare och friskare🌟

Det bästa av allt är att de näringsämnen kroppen behöver för att fungera optimalt finns i en perfekt balans i mina näringsdrinkar
Hur häftigt är inte det🌟🙌🏻🥰

Näringsdrinkarna hittar du i min webbshop. Välkommen in till min shop💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s