Hälsa

Hitta balans i Livsstilshjulet

Tänk om det fanns ett sätt att få njuta av livet och ha det roligt?!

Tänk om det fanns ett sätt att må bra och ORKA ha balans i tillvaron?! Av egna erfarenheter så vet jag att det finns sätt att må bra och att ha balans i vardagen samtidigt! Jag tror inte att det bara är en sak som ska fungera, utan det är flera saker i kombination till varandra.

Tänk att få leva ett liv som DU vill och som DU drömmer om, det vill säga att leva ett meningsfullt liv genom att ta hand om dig själv varje dag. 

Jag hade ingen energi, led av mycket stress, dåliga matvanor och uselt immunförsvar. Jag visste inte vad jag skulle göra. Du kanske kan relatera till detta? Jag letade och letade och till slut så hittade jag ett sätt som verkligen fungerade för mig och nu vill jag dela med mig av det till dig.
Min vän Ulrika upplevde exakt samma sak som jag. Hon hittade också ett sätt att få balans i Livsstilshjulet. Vi slog våra kloka hjärnor ihop och med hjälp av våra egna erfarenheter så skapades Livsstilshjulet. Vi har skapat en kurs just till dig så att du ska hitta din motivation och lust att få tillbaka energin och balansen i Livsstilshjulet.

I onlinekursen Livsstilshjulet kommer du att lära dig grunderna till att må bra och investera i dig egen hälsa.

Nu är det DIN tur. Vi ger dig våra egna erfarenheter av enkla och hälsofrämjande framgångsnycklar som vi tycker att du behöver titta på för att kunna påverka ditt liv och att ta dig dit du vill.

Det är dags att skapa balans!

Vår vision är att hjälpa dig hitta ditt eget sätt att få balans i Livsstilshjulet och hitta guldkornen till återhämtningKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s