Recept

Baka Glutenfritt

Jag tror att alla människor vill vara friska och ha sin hälsa i behåll och det är inte förrän vi mist hälsan som vi saknar den. I hälsa ingår många olika delar och för att behålla den och hålla oss i balans är det således många olika delar vi behöver ta hänsyn till. Genom att göra medvetna val kan du faktiskt påverka din egen hälsa.

Jag har gjort ett medvetet val att utesluta gluten. Upplever att jag mår så mycket bättre. Men att baka glutenfritt kan vara en utmaning. Allt blir inte tipptopp…Tro mig. Ju mer du testar desto bättre blir det!

Det har blivit så många bra recept med glutenfria godsaker, så många att det blev en E-bok. Mina egna erfarenheter har skapat denna bok. Jag har testat alla recept och gjort dem till det som jag tycker ger det bästa resultatet.

Här är länken till din e-bok Glutenfria recept Jag hoppas att du kommer att finna inspiration och hitta dina egna favorit recept. 

Om jag ska välja en favorit så blir det nog mjukkakan…..eller Monicas limpa…..eller havrekexen….det är så många favoriter så det går inte att välja ett recept….

Det är dags att skapa balans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s