Hälsa

Njutvaro!

Att vara här och nu är inte alltid så lätt. Ofta är vi någon helt annanstans i tankarna än där vi fysiskt befinner oss. Det är verkligen viktigare än vad vi tror att vara närvarande i allt det vi gör.

Mitt tips är att fokusera på en sak i taget. Svårt att ha många bollar i luften samtidigt så att säga. Och oroa dig inte för saker som är långt framåt i tiden. Talar av egna erfarenheter. Jag har varit en sådan person som stressat upp mig för saker som är långt framåt i tiden. Tillät dessa saker att ta min tid, min energi och framförallt ta plats i min hjärna. Att alltid ligga steget före i tanken kan vara stressande för själen. Och att ha många bollar igång samtidigt gör ofta att det blir bara kaos i hjärnan och ingenting gjort istället. Var här och nu!

När vi oroar oss för saker som ska komma framöver är det lätt att missa saker i nuet. Mycket av energin går åt till sådant som vi inte kan påverka och istället bara tar plats.

Du vill ju inte missa roliga saker som händer i nuet bara för att du oroar dig över annat.

Har du testat att var här och nu en hel dag? Har du försökt att uppleva dagen så medvetet du bara kan? Det kan bli en prövning men låt inte sinnet ta små utflykter till andra tankar. En god vän till mig sa att jag skulle njuta i närvaro, alltså NJUTVARO! Tycker att det beskriver här och nu ganska tydligt. Testa vettja!

Du kanske vill testa en yogaklass som återhämtning. Få den gratis här

1000 kramar / Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s