Hälsa

Hitta lyckan hos likasinnade

Att dela hobbyer och intressen med andra är en källa till lycka!

Vad kan vi samlas kring som ger oss kraft och energi? Det spelar egentligen ingen roll. Det kan vara virkning, matlagning, träning, dans, naturen m.m Det viktigaste är att det berikar ditt liv.

Jag tycker att det är superviktigt att spendera tid med personer som ger mig något tillbaka. Då menar jag inte saker utan att de ger mig energi. De fyller upp min bägare med positiv energi, de tar inte min ork eller tid. Jag har olika vänner för olika saker. En del ger mig energi när det gäller tex naturen, vandring och utflykter. Andra ger mig energi till att genomföra utmaningar som får mig att växa.

Jag har även en grupp av människor runt omkring mig som ger mig så otroligt mycket energi, vi har samma intressen inom hälsa, näring och välmående. Alla brinner verkligen för att hjälpa sig själv och även andra till en bättre hälsa. Vi är ett superbra team och de är verkligen viktiga för mig. Den gemenskapen och den härliga energin! Vill du vara en del av detta härliga team?

Har du ett sådant intresse som du brinner för och ger ditt liv en djupare mening? Om du svarade nej på den frågan så är det hög tid att leta en grupp, förening eller hälsoteam som du kan dela din passion med! Ta nästa chans!

Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s