Hälsa

Våga drömma

Vad får dig att att känna livsglädje?

Det som får mig att leva och att känna livsglädje är att våga drömma! Drömma stort och smått. Tillåter du dig att drömma?

När jag var liten drömde jag om allt möjligt, var jag skulle bo, vad jag skulle jobba med, familj, barn, resor m.m men ju äldre jag blev så föll drömmarna bort. Fastnade i ekorrhjulet som så många andra. Jag gjorde försök att komma ifrån mitt jobb men det slutade med att jag jobbade ännu mer. Ekorrhjulet snurrade så fort att jag bara lät det snurra. Hade inte energin att bromsa det.

Men jag fick faktiskt frågan om jag vill göra en förändring och jag gick utanför min komfortzon och sa ja! Hade jag inte vågat säga ja till livet och utmana mig själv så hade jag mest troligt blivit en rejäl krasch i väggen. Nu har jag hittat nya drömmar och jag törst verkligen drömma om allt möjligt. Om pengar, om resor (man kan ju drömma att resor kommer bli möjliga i framtiden bortom Corona) Drömmer om vad jag vill göra tillsammans med familjen, med huset, roliga saker att göra med vänner. Det finns så mycket roligt att göra! Kom ihåg att leva fullt ut på dina egna villkor. Jag vet att DU kan påverka ditt liv och skapa det du vill ha genom att drömma.

En kul grej att göra för att hitta dina inre drömmar är att göra en moodboard, mindmap eller en collage. Kärt barn har många namn. Vad skulle du helst av allt vilja göra? Strunta i alla begränsningar som pengar, tid eller hälsa. Allt är möjligt i dina drömmar. Våga plocka fram dina drömmar! Klipp och klistra bilder eller annat som gör dig inspirerad. Vad gör dig glad? Få ner det på papper.

Lova mig att aldrig sluta att drömma!

1000 kramar / Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s