Hälsa

Orka göra en förändring

Du har säkert precis som jag påbörjat många ”nya liv” Jag har testa att göra livsstilsförändringar till höger och vänster..de flesta försöken har slutat på samma sätt… Förkylning, lathet, dålig inspiration, bekvämlighet och förkylning igen…..och den lilla detaljen INGEN ENERGI!

Som jag skrev tidigare så varje gång jag tänkte börja med träning slutade det med en förkylning. Liksom att kroppen bara skrek VAD GÖR DU MOT DIG SJÄLV!

Viljan att göra en förändring och ta mig ur ekorrhjulet fanns men energin och motivationen existerade inte. Inte att förglömma mitt stora kaffeberoende, huvudvärk och extrem trötthet. Men det satte ändå inte käppar i hjulet så att det det snurrande hjulet skulle stannade. Jag fick helt enkelt försöka att vara min egen bromskloss, men det var bara orken till att dra i handbromsen det som fattades…..
Tänk att bara genom att ge mig själv rätt förutsättningar, i mitt fall var det faktiskt näringsprodukter (vitaminer och mineraler) som hjälpte mig. Jag fick energi till att dra i handbromsen och börja ta itu med min förändring! Jag kom i gång med att träning. Och det bästa av allt var att jag blev inte sjuk eller förkyld! Jag fick helt plötsligt motivation till att förbättra min kost och mina matvanor. Viljan blev bara starkare och starkare. Kroppen lika så, framförallt mentalt starkare. Den här gången lyckades jag att göra en livsttilsförbättring med hållbara resultat dessutom. Det blev en winwin situation. Min kropp fick mer näring och då började mina celler ge mig mer energi. Då orkade jag till och med ta ett beslut att komma igång. Jag började ge mig själv hälsosammare mat och började röra på mig mer. Det blev en uppåtgående spiral!

Hade inte en tanke på att extra näring skulle vara min ”spark i baken” för att orka komma igång. Den extra energin jag fick puttade upp mig ur trötthetsgropen och bromsade mitt ekorrhjul! Häftigt!

VAD BEHÖVER DIN KROPP FÖR ATT MÅ BRA?

Kom ihåg är du bara du själva som kan göra en förändring. Jag trodde aldrig att jag orka göra en livsstilsförändring som skulle hålla mig frisk, motiverad och energisk. Tacksam för det enkla hjälpmedlet. Jag vet att detta kan vara din knuff till att orka komma igång!

Kram/ Yvonne

Här kan du läsa mer om de näringsprodukter som gav mig en push att orka komma igång och hålla mig motiverad och inspirerad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s