Hälsa

Uppgradering

Så där ja! De 28 dagarna på vår challange, eller rättare sagt kuren, är avklarade. Nu återstår två månader med stabilisering av vår nya livsstil.

Så roligt att göra detta tillsammans. Att planer och tillaga mat tillsammans. Att hitta nya smaker och maträtter. Så med hjälp av våra nya verktyg så kommer denna livsstilsförbättring att gå som smort.

Dessa 28 dagar har gått upp och ner,men för det mesta upp! Vi har båda känt en enorm energi. En glädje och energi att göra saker. Att ta itu med ”surdegar” som tagit energi under ett antal år!

Helt otroligt att bara genom att äta lagad mat från grunden, proteiner och ovanjord grönsaker så mår vi så otroligt bra! Självklart tar vi extra näring för att kroppen ska orka med denna förändring. Vi har helt uteslutit socker och minskat på saltintag. Vi har ”detoxat” oss delux!

Det vi båda upplever är en helt annan energi, pigghet och klarhet. Vi sover bättre och djupare. Soffan lockar inte alls utan träningen går mycket bättre än tidigare! En liten bonus också är att vi tillsammans tappat nästan 9 kg. Inte för att det var därför vi har gjort detta men en trevlig bieffekt. Midjemåttet har också minskat, vilket är bra för vår hälsa.

Denna uppgradering av oss själva har varit fantastisk! Fylld med ny energi och detoxade inre organ och alla hormoner i balans. Var ska detta sluta?!

Är du sugen på att hänga med på denna kur? Hör av dig så hjälper jag dig att komma igång!

/Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s