business, Hälsa, Min resa, Näring

Pyramidspel? Nej tack

Nu ska jag berätta lite mer om Företaget jag samarbetar med. Många av er har säkert funderat vad det är för något, du kanske är lite nyfiken på att starta en egen business men har ingen affärsidé ännu. Vill du jobba hemifrån? Här får du ett superbra förslag!

Företaget är ett av världens största direkthandelsföretag, PM International, som finns representerat i mer än 40 olika länder. Jag får ofta frågan om det är ett pyramidspel? Svaret är NEJ! Du har väl koll på att det är olagligt. Jag jobbar med Network marketing, direkthandel eller MLM och det är inte olagligt, bedrägligt eller oetiskt. Det är fullt lagligt och om man i Sverige är medlem i directselling sweden så är marknadsplanen, produkterna och allt fullt godkänt i Sverige. PM Sweden är förstås medlemmar där. PMs marknadsplan är också godkänd i domstol som rättvis. De har ett dynamiskt och rättvist bonussystem med stora ekonomiska fördelar och möjligheter.

När du väljer att vara med i detta fantastiska team kommer du att få personlig utveckling, en möjlighet till ekonomisk frihet och bestämma helt själv över din tid. Du bestämmer själv hur mycket pengar du vill tjäna och du väljer helt själv hur mycket tid du vill avsätta, heltid eller deltid.

Just nu har produkterna över 70 världspatent. Det finns Inget annat företag som har något liknande! Pm Imternational är ett familjeföretag som har mer än 27 år av dokumenterad säkerhet. Har även fått av oberoende institut den bästa finansiella värdering.

Så här jobbar jag tillsammans med mitt team:

– Jag rekommenderar och startar upp personer runt omkring mig med högkvalitativa hälsoprodukter som ger resultat efter bara några minuter. Jag använder själv världsledande produkter som jag bara älskar!

– När du Startar igång får du en egen personlig webbshop med alla världsledande hälso- och hudvårdsprodukter. Produkterna skickas från det svenska lagret i Ängelholm. Alla länder har sitt eget kontor och lager, så du kan ha hela världen som arbetsplats. Du behöver inte köpa in ett eget lager eller hantera leveranser av produkter till dina kunder. Du investerar endast i din egen hälsa samt den tiden du väljer att lägga ner i din nya business.

-Du kommer igång genom att bli förmånskund med ett eget kundnummer, du använder självklart produkterna själv, så du vet vad du pratar om. Här startar du igång med ditt optimalset, dvs basprodukterna

-Du är aldrig ensam, jag finns för dig och jag hjälper dig till framgång. Vi jobbar i team och hjälper alltid varandra.

– Du får utbildningar i form av produkt, distributör och ledarskapsutbildningar. I Sverige och Tyskland. Även många utbildningar via nätet.

– Du erbjuds att åka på drömresor över hela världen genom PM International reseprogram. (Jag fick uppleva min första Europa resa till Kroatien i september-21

– PM International erbjuder dig att leasa din drömbil.

– Du får möjlighet att ta del av ett unikt pensionsprogram.

-Du får vägledning till den framgång du önskar ha. Är du fortfarande intresserad svarar du via mejl så bokar vi in ett telefonmöte där jag berättar mer om mitt fantastiska arbete där jag brinner för att jobba med bättre hälsa med marknadens mest innovativa och effektiva produkter.

Läs mer om Pm International, företaget jag jobbar tillsammans med och deras produkter, se hur det ser ut och vilka möjligheter du har med att bli distributör i vårt team. Men också om det idrotts- och välgörenhetsengagemang som råder i företaget. Många nationella och internationella idrottare använder dessa produkter och vi har det bästa ryktet bland elitidrottare genom vårt unika Sportmarketingprogram. Alla produkter är självklart dopingsäkra och finns med på Kölner List.

Jag hoppas att du blivit inspirerad att börja jobba tillsammans med mig och mitt team!

Kom igång direkt med din webbshop och nya business.

/ Yvonne

En reaktion till “Pyramidspel? Nej tack”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s