Hälsa, Min resa

Inte så konstigt att du är pigg…

 

 

Tänker att jag ska förklara så att ni som undrar över mitt sockerintag inte behöver vara oroliga längre.

De näringsdrinkar jag dricker innehåller INTE tillsatt socker utan innehåller fruktos från frukt och grönt, vilket motsvarar ungefär 3/4 av ett äpple. Har du koll på hur mycket socker dina frukostflingor innehåller? Fruktosen finns i produkterna för att öppna upp cellen och transportera näringen direkt till cellen på ca 7 min. Allt detta tack vare ett patenterat koncept som heter NTC (näring till cellen) Alltså inget tillsatt socker! Näringen fyller näringsluckorna, stabiliserar blodsockret minskar sötsuget och stärker immunförsvaret. Därför passar de bra även för dig med diabetes. De har lågt GI och lågt GB. Fantastiskt!

Mitt söt- och sockersug har helt försvunnit! Jag äter inte godis varje dag som tidigare, kanske ibland 3 st en lördag. Har inget sug efter skräpmat eller läsk/bubbelvatten. Mindre socker gör susen för immunförsvaret nu i virustider.

positiva tankar stärker ditt immunförsvar
Inget sötsug längre!

Ni som känner mig vet att jag tidigare hade ett mycket svajigt blodsocker, superkänslig om jag inte fick mat på utsatt tid. Humöret var inte alltid på topp kan jag säga. Det var alltid jag som fick vara mat och sovklocka. För ingen ville vara med mig om jag inte hade ätit.

Jag är glad och tacksam över att blodsockerkurvan numera är stabil. Humöret är på topp, klarar mig längre utan mat och får inte paniksug efter något att mumsa på. Allt tack vare mina näringsdrinkar.

Jag har till och med sparat massor av pengar tack vare att jag investerade 30 kr/ dag på ”dyra” produkter. Men nu behöver jag inte längre köpa godis, kaffe och läsk varje dag för överlevnad.

För mig är detta värt varenda krona, har fått ett helt annat liv. Gladare, piggare och friskare! Hela vår familj har fått en helt annan livskvalitet!

Vill du också få ett stabilare blodsocker, bli piggare och friskare? Skicka ett mejl så hör jag av mig till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s