Hälsa, Näring

Stärk ditt immunförsvar!

Hur gör du för att ta hand om ditt immunförsvar i virus och influensatider?

I min familj dricker vi en vitamindrink varje morgon. En drink som verkligen gör susen för ditt immunförsvar. Den innehåller probiotika och prebiotika, fibrer, gurkmeja, B- C- och E-vitaminer som även ger energi, pigghet och bra fokus.

Så här skriver de i kurera.se om coronaviruset och c-vitamin ” C-vitamin stärker immunförsvaret, Det finns ingen medicin eller något vaccin mot corona-viruset, men just nu rekryteras patienter för en studie där man kommer att testa C-vitamin mot corona-virus eftersom C-vitamin hjälper vid blodförgiftning.Vitamin C är en central antioxidant som stärker immunförsvaret och höjer motståndskraften mot infektioner. C-vitamin är nödvändigt för många processer i kroppen. Till exempel starka slemhinnor, blodkärlsväggar, tandhälsa, leder och binjurar. Vi kan inte producera vårt eget C-vitamin, vi behöver få det via kosten eller tillskott, minst två till 13 gram per dag enligt experter. Inom forskningen sägs det att flera miljoner av människor har diagnosticerats med C-vitaminbrist världen över, säger immunologen och forskaren Sanna Ehdin.”

Jag tar även extra c-vitaminer under dagen nu i förkylningstider och peppar peppar så har jag knappt varit förkyld på 6 år.

img_3008

Ge dig själv de bästa förutsättningarna att hålla dig friskare!

Vill du vill veta mer om hur du stärker ditt immunförsvar, kontakta mig på mejl yvonneswayoflife@gmail.com så hörs vi.

Kram och sköt om dig/ Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s