Hälsa, Näring

Vad behöver du för att må bra?

Är du ofta trött? Känner du dig ofta irriterad? Sover du dåligt? Är du ofta stressad? Har du låg energi? Är du ofta sjuk eller förkyld? Du kanske har näringsbrist?!Har du svarat ja på någon eller alla frågor då är det hög tid att göra något åt den situationen. Jag är ett levande bevis på hur näringsbrister kan ställa till det.

Vad behöver du för att må bra? Du är kanske redo att göra en lätt förändring?

Vår kropp består av tusentals miljarder celler, våra celler förnyas hela tiden. Jag har läst att det tar ca 7 år innan alla nya celler är förnyade. Våra celler behöver näring, syre och vatten för att må bra och det ger oss i sin tur energi.

Visste du att vi är aldrig friskare än våra celler! Våra kroppar är självläkande. Rätt häftigt! Ger vi den rätt förutsättningar så tar kroppen hand om mycket på egen hand.

Vad är det som bryter ner till exempel vårt immunförsvar? Jo, stress!

Vår kropp kan stressas av många faktorer som till exempel:

 • Ett stressigt jobb/ familjeliv
 • Alkohol/ tobak
 • Mediciner
 • Skräpmat/ godis
 • Föroreningar
  Den ständigt sprängfyllda kalendern

 • Hur påverkas vi av stress? Näringsupptaget och syresättningen minskar, vi får obalanser i tarmfloran, inflammerade slemhinnor och vi blir försurade vilket leder till näringsbrister!
 • Hur påverkas vi av näringsbrister? Vi kan få problem som visar sig på olika sätt som till exempel:
 • Fysiska problem
  Problem med matsmältning
  Försämrat immunförsvar
  Värk
  Eksem
  Dålig sömn
  Sug efter kaffe och socker
  Lång återhämtning

 • Emotionella problem
  Irritation
  Nedstämdhet
  Ångest
  Depression

 • Mentala problem
  Ofokuserad
  Omotiverad
  Dålig koncentration
  Fastnar i negativa tankemönster

Hur får vi i oss vår näring? Jo genom att göra medvetna val om vad som är bra och mindre bra. Äta frukt och grönsaker. Problemet är att näringen i våra frukter och grönsaker har minskat otroligt mycket sedan 80-talet. Det beror mycket på försurning, utarmade jordar, långa transporter och att det skördas omoget.

Jag tog ett beslut att tillsätta extra näring just på grund av näringsvärdena i vår mat är så låga. I Tyskland rekommenderar man att äta 1.4 kg frukt och grönt för att få i sig den näring kroppen behöver för att fungera optimalt. Handen på hjärtat vem gör det?

Just därför har jag valt ett målfokuserat näringstillskott som heter Fitline. De vitaminerna och mineralerna jobbar ut på cellnivå tack vare ett patent, NTC, nutrient transport concept. Produkterna har högsta kvalitet, renhet och säkerhet.

Kom ihåg att det är inte produkterna i sig som ger några effekter – det är “bara” frukt och grönt. Naturlig ”mat” som ger din kropp extra bränsle för att bli självläkande.

För mig gick det väldigt snabbt med effekter och resultat. Det var framförallt b-vitaminerna som gjorde mig piggare och gav mig mer energi och även mineralerna som har gjort att jag sover mycket bättre och vaknar utvilad.


Hur gör man med produkterna?

Superenkelt! En färdig påse med 1,4 kg frystorkad frukt och grönt. Blandas i ett glas med vatten tillsammans med ett B-vitaminkomplex. Morgondrinken är rik på probiotika, antioxidanter, gurkmeja. Mycket bra för magen!! Den ger energi som räcker hela dagen.

Du tar även en mineraldrink på kvällen. Mineralerna och D-vitaminerna får kroppen att återhämta sig under sömnen, superbra ifall du har pirr i benen. Basar din försurade kropp!

Tänk på att detta är inget mirakelmedel, men det ger dig rätt förutsättningar.

Det tar olika lång tid att få resultat. Tänk på hur länge du kanske utsatt kroppen för stress och då kan det ta längre tid att få resultat.

Jag har valt just detta näringstillskott från Fitline för det har en otroligt hög upptagningsförmåga. Många andra produkter tar kroppen upp ca 25 % av näringen och med dessa är upptagningen ca 95 %. Så varför inte ta det bästa?

Vill du testa? Läs mer här eller beställ direkt här

Jag finns även på Facebook och Instagram,

Ha en bra Dag! Kram /Yvonne

12 reaktioner till “Vad behöver du för att må bra?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s