övrigt

Arbeta med det du brinner för!

Arbetar du med det du brinner för? Eller har du en dröm att göra något annat? Vad skulle det vara i så fall? Har du en dröm att vara din egen chef? Gillar du att träffa nya Människor? Vill du hjälpa andra? Precis som jag.

Jag har det så fantastiskt bra. Jag arbetar med det jag brinner för.

Jag driver två företag, jobbar dels som frisör, hjälper människor med skönhet utifrån. Och jobbar även med hälsa. Hjälper människor med god hälsa i första hand inifrån. Det leder till att hitta en balans mellan kost, träning, sömn och stresshantering. Det är två jobb som går så bra att kombinera. Jag gör människor glada och pigga inifrån och ut. Helt fantastiskt!

Jag blir så lycklig att få jobba med det som verkligen är superkul! Det ger mig energi.

Följ din dröm

Jobbar du med det du brinner för? Eller är du sugen på något annat

-Vill du arbeta hemifrån?

-Styra din egen tid?

-Vara din egen chef?

-Jobba med hälsa?

-Resa mer?

Vill du veta mer om hur du går tillväga att så tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer.

Hoppas vi hörs! Kram / Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s