övrigt, familj

Ta kontroll över strumpkaoset

Äter din tvättmaskin och torktumlare också strumpor? Våra strumpor har en förmåga att försvinna. Jag har lösningen på hur du tar kontroll över monstret som äter strumpor.

En av de tråkigaste sysslorna jag vet är att sortera strumpor! Alla ser nästan likadana ut och. Nästan alltid saknar de en kompis.

Oftast blir det ”socklotto” Häller ut alla på golvet och familjemedlemmarna tar de som är sina. Förhoppningsvis så blir det inte så många över.

”Socklotto”

Hur du tar kontroll över monstret som äter strumpor! Hemligheten är tvättpåsar. Min bror och hans familj har testat ut denna fantastiska lösning. De är supernöjda!

Du behöver bara ta hand om dina egna strumpor. Du slipper alltså lägga tid och energi på andras strumpor. Hur bra är inte det?!

Som jag sa är tvättpåsar lösningen. I vår familj har alla fått en svart och vit. Vi köpte Tvättpåsar på Ikea. De kom i en förpackning om tre påsar. En svart och två vita. I den svarta ska mörka strumpor och underkläder i och de vita strumporna och underkläderna ska ner i den vita påsen. Enkelt! Vi har även märkt dem så det inte uppstår en förvirring. Påsarna och innehållet måste gå att tvätta i 60 grader samt att torktumla.

När strumplådan är tom är det dags att tvätta. In med påsen i tvättmaskinen, sedan in i tumlaren och till sist tillbaka till den rätta ägaren! Ägaren till strumporna väljer själv om de viker i hop dem i strumplådan eller har ”socklotto” Det är inte ditt ansvar längre! Jag tvättar alltid med organiskt tvättmedel från Washologi. Tycker det funkar riktigt bra!

Du sparar tid och energi på detta. Bege dig ut på shoppingtur efter tvättpåsar och frigör tid till andra roliga aktiviteter.

Ett tips ifall du har många udda strumpor, fixa lockar i håret. Rulla upp håret med hjälp av strumporna. Självklart bör de vara nytvättade:)

Ta kommandot över ditt liv!
Nu när du fått kontroll på en stor energitjuv så är det dax att se över andra delar i din livsstil. Det finns många delar som du behöver ha i balans för att hitta en energifylld livsstil. Som att till exempel ha ordning i strumplådan;) Men du du bör även ha koll på kosten du äter, att du rör på dig dagligen, att du får rätt slags återhämtning och nu till den som jag anser är viktigast, NÄRING.

Jag ser dagligen vad extra vitaminer och mineraler kan göra för ens välmående och hälsa. Det kanske låter övermäktigt men du kan vara lugn, här hittar du ett superbra kosttillskott som kan bidra till mer energi, bättre sömn och snabbare återhämtning. Länk till min hälsoshop

Här kan du läsa mer vad detta kosttillskott gjort för mig!

Tvätta lugnt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s