Hälsa, Min resa, Näring

Vem behöver extra näring?

Vem behöver extra näring? Inte jag…det var mitt första svar på frågan jag fick för 3 år sedan.

Jag har alltid ansett att jag mått bra. Något energilös, eller rättare sagt inte så mycket energi över efter jobb och de ”måsten” i ekorrhjulet. Har alltid sovit gott, kvällstrött och morgontrött men det är ju normalt. Lite krämpor här och där i till exempel rygg, nacke, axlar och framförallt mycket huvudvärk. Svajigt blodsocker och ett extremt sötsug, jobbigt att alltid var matklockan- enormt sur om jag inte fick mat.

Vem behöver extra näring? Kanske du som känner igen dig på några av punkterna jag berättat om. Vår kropp är ju fantastisk, den är självläkande om vi ger den rätt förutsättningar. Näringsbrister kan ge en följdsjukdomar som energibrist, värk, kramper, ångest och dåligt immunförsvar. Samt att allt skräpmat försurar vår mage och tarm som medför att näringen inte tas upp på samma sätt. Personligen tycker jag att alla behöver extra näring!

Varför behöver vi extra näring? Jag vet att våra frukter och grönsaker har betydligt mindre näringsinnehåll nu än om man jämför på 80-talet. Vad beror det på? Vi skördar frukt och grönsaker för tidigt för att klara långa transporter. Vi utarmar våra jordar. Jordarna är mycket näringsfattiga, därför innehåller frukten och grönsakerna inte lika mycket näring som förr.

Vem behöver extra näring? Skulle DU vilja vara energirik, sova bra och få bättre immunförsvar? Då är min rekommendation att tillföra extra näring för att fylla näringsluckorna i din kropp. Se till att din kropp blir självläkande.

Vem behöver extra näring? JAG! Det var mitt svar andra gången jag fick frågan för tre år sedan.

För mig har det blivit otroligt stor skillnad sedan jag började med att tillsätta mer vitaminer och mineraler som min dagliga rutin. Ett tillskott som jag är supernöjd med! Ett tillskot som passar hela familjen. Jag ser och känner att det gett effekt. Det är ju inte ett mirakelmedel och att det löser alla problem, men det har hjälp mig till bättre hälsa. Jag har fått mer energi, sömnen har blivit betydligt bättre, blodsockret är stabilt, mindre huvudvärk, mindre ångest och framför allt samarbetar kropp och knopp mycket bättre. Ekorrhjulet har faktisk blivit roligt. Ser mer positivt på saker och ting. Vardagen kan vara riktigt mysig!

Sköt om dig och se till att ge dig själv extra näring och tillåt din kropp att må bra!

Är du också näringslåg och anser du dig behöva mer näring, hör av dig så hjälper jag dig med det!

3 reaktioner till “Vem behöver extra näring?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s