Hälsa, Min resa, Näring

Inget sötsug

Inget sötsug, känner mig piggare och jag har mer energi!

Då är de 28 socker- och saltfria dagarna på Cellreset avklarade. Vilken energi jag fått. Vågen visade – 4 kg och måttbandet visade -4 cm i midjan. Jag mår superbra!

De första 4 dagarna var lite segare än vanligt men efter det kom energin. Häftigt att man kan få sådan energi bara genom att utesluta socker, salt, mjöl och mjölkprodukter. Superviktigt är att jag under hela tiden tagit näringstillskott. Det vore livsfarligt annars, kroppen behöver extra näring under cellreset för att orka med. Näringstillskotten gör att hela kroppen mår bra. Magen, hjärnan, huden och sömnen funkar superbra. Jag har till och med känt mig varm i kroppen, jag som alltid fryser.

Sötsuget försvann ganska snabbt, är inte alls sugen på att småäta. En härlig känsla.

Nu återstår det bara att stabilisera det jag gått ner och vara konsekvent. Äta 4 mål mat per dag, undvika socker och vitt mjöl och processad mat i den mån det går. Hålla koll på vad jag stoppar i mig under veckan och unna mig ngt extra på helgen.

Blir du nyfiken på vad Cellreset är och vill veta mer om det så tveka inte att höra av dig. Vill du veta mer om de näringstillskott som jag själv tagit under 3 år och verkligen brinner för samt jobbar med så hör av dig!

Sköt om dig! 1000 kramar / Yvonne

En reaktion till “Inget sötsug”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s