Hälsa, Min resa, Näring

Sikta mot toppen!

Hej!

Jag heter Yvonne och är egenföretagare. Att driva företag är inte alltid en stressfri tillvaro. Man jobbar hårt men det är det absolut värt. Det går så lätt när man brinner för något.

Det är många kvällar som jag kommit hem som en trasa, tömd på energi. Liksom varit långt ner i dalen när man egentligen vill vara på toppen av berget. Många som säkert känner igen sig. Det är väl naturligt eller hur? Är det så det ska vara? Nej är mitt svar!

Jag brinner för skönhet och hälsa. Den yttre skönheten och den inre hälsan. Att få människor att skina som en sol med en ny frisyr eller färg gör en varm i hjärtat samt att jag kan rekommendera produkter som får människor att må bra på insidan. Mår man bra på insidan utstrålar man positivitet och glädje, det är det jag älskar.

Precis som du vet jag vad stress är, har man aldrig jobbat som frisör i December har man aldrig jobbat på riktigt….

Familj och vänner ger en energi, men kanske inte alltid tillräckligt.

Den här delen av mig är ett minne blott.

Min vändning var för tre år sedan. Jag blev introducerad ett fantastisk näringstillskott som jobbar på cellnivå och har hög biotillgänglighet. Otroligt skeptisk, men jag gav det en chans och det har jag aldrig ångrat. Energin kom faktiskt tillbaka! Jag blev överbevisad.

Nu finns det energi att vilja bestiga berget och sikta mot toppen! Jag har en energi som räcker hela dagen, en sådan otroligt härlig känsla. Jag känner ett inre lugn jag aldrig känt tidigare. Energin, nyfikenheten, glädjen och skrattet har kommit tillbaka. Trasan som låg i soffan på kvällarna existerar inte längre.

Gibraltar, där jag utmanade mig rejält med en linbana, utsiktsplats med glasgolv samt en hängbro!

Sköt om er!

Med vänlig hälsning, Yvonne Björk

En reaktion till “Sikta mot toppen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s