Hälsa, Min resa, Näring

28 dagars kostprogram

Förberedelserna är i full gång. Imorgon påbörjar jag en storstädning av insidan av min kropp.

Under 28 dagar kommer jag att följa ett enkelt kostschema. Undvika salt och socker. Vilken detox det kommer att bli. Självklart tar jag mina näringsprodukter samtidigt! Mer vitaminer och extra mineraler så att kroppen orkar med. Jag vet att jag kommer att bli ännu piggare och fylld av mer energi.

Frukosten är förberedd. Kokta ägg, örtte samt en hemgjord yoghurt som gör susen för magen! Har blötlagt en fröblandning som åker ner i yogurten.

Lunch och middag är förberedd sedan länge, mest för att inte behöva laga dubbla måltider, en till mig och en till familjen. Nu vet jag att min matlåda finns alltid i frysen. Snabbt och enkelt! Måltiderna består till största del av kyckling, fisk och självklart massor av grönsaker.

Mina matdagar kommer att delas in som vita, gröna och röda dagar. Superenkelt när man följer kostschemat.

Jag kommer att uppdatera löpande hur det går under dessa 28 dagar. Är det så att du blir nyfiken och vill veta mer, tveka inte att kontakta mig!

En reaktion till “28 dagars kostprogram”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s