Hälsa, Min resa, Träning

Varje dag i 365 dagar

Idag har jag nått mitt mål. Jag har sprungit 365 dagar i rad.

Det hela började som ett experiment, som jag nämnt tidigare. En test för att se hur många dagar i rad jag skulle orka springa samt hur många dagar det skulle behövas innan jag blev förkyld. Förkylningen har ännu inte kommit, tack och lov! Tror att det är tack vare det näringstillskott som jag tar varje morgon och kväll. Kroppen får rätt förutsättningar för att återhämta sig snabbt samt att de har gett mig mycket mer energi och motivation.

Det är inte alla dagar som det varit kul att ta sig ut. Ibland har tv-soffan lockat lite mer. En del kvällar jag i stort sett suttit och stirrat på löparskorna och tänkt strunta i löpningen. Men de gångerna har jag tagit mig i kragen och bara tvingat mig ut på en runda. Har aldrig ångrat mig efteråt. Men de flesta dagar har löparglädjen funnits där!

Nu efter 365 dagar med löpning har jag insett att det är superkul att träna och att springa. Har även börjat lite med längdskidor. Jag och min man kör Ica klassikern, en liten utmaning och motivation att röra på sig mer.

Jag har inte bestämt mig om jag ska fortsätta att springa varje dag, det får tiden utvisa. Lovar att hålla er uppdaterade!

Kram och sköt om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s