Hälsa, Min resa, Näring

Frisk som en nötkärna

Intressant! Fick en återblick på fb, samma datum 2009, 2010 och 2012….förkyld🤧

Tur att dessa statusuppdateringar är ett minne blott! Insåg att jag har inte haft en sjukdag eller förkylning sedan 2015!!

Helt otroligt hur jag har boostat upp mitt immunförsvar!

2015 började jag att boosta mig själv med extra näringsprodukter. Vitaminer och mineraler. De har verkligen hjälpt mig till ett mycket bättre immunförsvar. I januari och februari när d-vitamindepåerna börjar ta slut och bacillerna får fäste så är väldigt många runt omkring mig förkylda. Jag har klarat mig så bra från snuvigheten.

Jag vet att näringsprodukterna gör gott för kroppen och för immunförsvaret. Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s