familj, Min resa

Semester

Det nya året skålades in på solkusten i södra Spanien tillsammans med min familj. Härligt med semester!Alla i familjen älskar att resa. Vi har upplevt många resor tillsammans. Drömresor somAustralien, Nya Zeeland och USA. Vi vill uppleva så mycket som möjligt. Jag och min man överraskade våra barn med en julklapp till Benalmadena, Malaga över nyår.

Det är så perfekt att hyra bil, man får se och uppleva så mycket mer. Vi har hittills besökt Nerja med sina grottor.

En tur till Ronda och Juzcar- den blå smurfstaden

Idag har vi besökt Gibraltar. Vilken höjdare på alla sätt och vis! Vi har sett fantastisk utsikt. Sett massor av fina apor. En del rätt tjuvaktiga, sonen blev av med sin glass inne i en affär innan vi ens hade betalat den.

Jag är så imponerad av barnen. Själv har jag utmanat mig själv rejält. Linbana upp till toppen, utsiktsplats med glasgolv och den värsta av dem alla…en hängbro. Gick riktigt bra, bara rejält med puls och handsvett.

Vilken fantastisk dag vi haft idag! Bland det häftigaste jag upplevt på länge. Detta är livet! Att resa och uppleva nya ställen med min familj ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s