Hälsa, Min resa

Har du en mentor?

Har du en mentor? Om inte, se till att hitta en person som hjälper dig att växa! Trodde aldrig skulle ha en mentor. Tänk vad man kan ändra sig. Förändringar är ofta bra.

En mentor är en person som vägleder dig, en rådgivare, en stöttepelare. Det kan vara en vän, en kollega eller en person du inte känner så väl.

Jag har en vän som ständigt utmanar mig. Hon peppar och stöttar mig. Men framför allt så hon utmanar mig då och då. Även fast en del saker kan kännas jobbiga så antar jag alltid utmaningen. Ibland måste jag sova på saken och ibland så hoppar ett ja ur munnen, bara så där.

En mentor peppar, ger råd, utmanar och guidar dig till utveckling. Jag har lärt mig många saker om mig själv, vissa saker som jag behärskar utan problem och vissa saker som jag måste jobba med mer. Det är utmaningen och utvecklingen. Jag växer som person hela tiden.

Försök hitta en mentor som kan få dig att växa och utvecklas!img_0777

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s