Min resa

Vaknar pigg och utvilad

Å vad jag längtar till ikväll då får jag sova igen!

Det var oftast första tanken när väckarklockan ringde och jag öppnade ögonen väldigt segt likt en sengångare. Snacka om seg på morgonen. Ett x antal koppar kaffe behövdes alltid för att vakna till liv.

Jag upplever inte att jag har haft problem med sömnen. Som yngre var jag både kvällstrött och morgontrött. Först i säng och mycket seg på morgonen. Och dessutom väldigt dåligt morgonhumör. Upplever att jag alltid sovit gott. Men tänk att sömnen kan bli så mycket bättre!

Har inte gjort speciellt stora förändringar på kvällsrutinerna. Förutom att lägger mig senare och vaknar tidigare!

För tre år sedan började jag faktiskt med en ny kvällsrutin. Jag tar alltid mineraler och D-vitamin innan jag lägger mig. Vilken skillnad på sömnen! Självklart har hela familjen samma rutin med mineraler och D-vitaminer. Nu när väckaren ringer på morgonen så är min första tanke: ”idag blir en bra dag!” En sådan härlig känsla. Vaknar oftast före alarmet dessutom. Har en härlig känsla i kroppen, ett lugn, ett bra morgonhumör och en helt annan energi i kroppen! Och jag behöver inte kaffet längre för att vakna till liv!

I vår familj har morgonrutinerna blivit så lugna och harmoniska nu för tiden, vi är inga morgonsurisar längre!

Att jag från ha sovit bra till att sova ännu bättre. Att vakna pigg och utvilad är ju fantastisk.

Ha en underbar dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s