Hälsa

Vitamin N

Idag har jag fyllt på mitt lager av vitamin N, dvs vitamin NATUR.

Att vistas i skogen och naturen gör gott för oss alla. Avstressande miljö för kropp och själ.

Började förmiddagen med en joggingrunda i sakta lunk. Ingen musik i öronen. Tystnad för fullt fokus. Har upptäckt att musik stör mitt löparfokus. Har idag sprungit 311 dagar i rad. Har haft några löparrundor på mig att komma fram till det optimala tränings-/ återhämtningspasset. Sprang längs ett vattendrag i Innerviksfjärdens naturreservat. Härlig miljö med ett rikt fågelliv samt att man kan se spår efter bävern som gnagt i träden. Kom fram till en grillstuga som kallas synvillan. Där stannade jag och blundade i några minuter, noterade ljud och lät det passera. Andades och kände kraften att fortsätta.

Sprang vidare till en skog där trollstigen går rakt igenom. En riktigt trollsk miljö. Stannade för en klassisk ”stubbsittning”. Satt ner på en stubbe under några minuter, andades den härliga luften och hämtade energi.

Sprang vidare i solen och njöt av skogsturen. Avslutade med en tyst vandring hem.

Hoppas du har haft en bra dag i det fina höstvädret och att du fyllt på dina depåer av vitamin N.

4 reaktioner till “Vitamin N”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s