Min resa

Nybörjare

För 3 år sedan trodde jag inte detta var möjligt. Att jag skulle börja blogga. Tanken har funnits där men det var inte förrän jag fick en utmaning. Tidigare kunde en utmaning skrämma mig så otroligt mycket, men numera gillar jag utmaningar. Jag pushar mig själv utanför min komfortzon. När jag kommer utanför den så händer det roliga saker.

Tanken fanns som sagt där och snurrade, det var inte förrän jag fick ett utmaning av Johanna, http://www.johannaslivsstil.se. Jag antog utmaningen. Kommer att berätta mer om den utmaningen framöver. Det var som att jag fick en bekräftelse på att nästa steg för mig var att börja blogga. Jag får testa mig fram helt enkelt!

Så min blogg kommer att innehålla framför allt min livsstilsförändring som jag gjort och saker som jag brinner för. Som god hälsa, träning, recept och annat smått och gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s