Min resa

Hej och välkommen!

Hej! Jag heter Yvonne Björk är 41 år och bor i Skellefteå. Välkommen till min sida. Det här är helt nytt för mig, att skriva alltså. Men jag gillar att utmana mig själv och testa nya saker.

För 3 år sedan tog jag ett beslut, ett belut att göra en förändring. Eller rättare sagt en förbättring, en förbättring på saker och ting som jag aldrig tagit itu med. Som till exempel träning, kost, sömn och stresshantering. Här kommer jag bla att berätta om min livsstilsförbättring, dela med mig av tankar, tips och råd, recept och mycket annat som jag gillar.

Vi hörs, Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s